Robinson-Fredriks nya ”snälla” stil upprör tittarna – rasar mot falska spelet: ”Han är så pinsam”

Robinson-Fredrik

Foto: TV4

”Robinson”-Fredrik har tidigare sågats för sin kvinnosyn och kallats för mansgris av tittarna. Nu har han ändrat sin stil i programmet och blivit snällare – vilket de andra deltagarna uppskattar.

Det visar sig att det bara är teater från hans sida.

Han är så pinsam så man nästan inte klarar av att hålla ögonen öppna för att se när han syns i rutan”, kommenterar en tittare på “Robinsons” egna Instagram-konto.

Han är årets mest kontroversiella deltagare i ”Robinson”. Redan i första avsnittet gjorde Fredrik Bolander, 40, från östgötska Vikingstad en del märkliga uttalanden.

– Om jag hade fått bestämma hade det varit en kvinna i laget för de är ju bra på att laga mat, de är bra på att hålla ordning och städa. Där har vi det negativa med att inte ha en kvinna i laget. Vi män vill ju äta såklart, sa han i programmet.

Läs mer: Babsan ryter ifrån mot Robinson-Fredrik – ger svar på tal: ”Stenålders killar”

Anledningen var att lagen var uppdelade ”män mot kvinnor”. Han hade hoppats på att åtminstone en kvinna hade kunnat vara i männens läger för att städa och laga mat.

Fredrik Bolander, 40, i ”Robinson”. Foto: TV4

– Det blir en kille som vinner i år. Killar är ofta lite starkare och bättre än tjejer, sa han också.

Hans förminskande kvinnosyn fick många att gå i taket direkt, både andra deltagare och tv-tittarna hemma i sofforna. Han blev överöst av negativa kommentarer på sina sociala medier direkt.

– De skriver att jag är en mansgris och att jag har fel kvinnosyn. Jag älskar att provocera. Det är klart att jag gillar att se reaktioner, det vill jag ju. Jag vet att folk stör sig på sådana uttalanden, det är ju ett sådan samhälle vi lever vi. Så det var roligt att köra lite tvärtom tänkte jag, har han sagt till Aftonbladet.

Fredriks nya stil gillas

Ett par veckor in i programmet har nu Fredrik, när lagen blandats upp med både kvinnor och män, hittat en ny stil i lägret. Han är numera ”snäll som en teddybjörn”. Något de andra deltagarna faktiskt verkar uppskatta.

Han kallas till och med för Teddybjörnen Fredriksson av vissa.

– Jag tycker han är asskön. Supertrevlig kille, herregud. Men det känns som att alla i laget kommer gott överens med Fredrik, han bjuder mycket på sig själv och drar upp stämningen. Han är trevlig, säger Charlotta.

I en synk med kamerateamet berättar Fredrik däremot att allting är ett spel.

Fredrik är numera populär i lägret. Foto: TV4

– Jag har gått och blivit en nallebjörn här. Det beror helt enkelt på att jag kom in som en alfahane, egentligen sket i alla andra och tänkte på mig själv först. Men det funkar inte så. Du måste köra ett socialt spel. Jag kan läsa av människor på ett sätt som jag tror är svårt för många. Jag kan också spela mot människor på ett sätt som jag tror att många andra inte heller kan göra. Och man litar på mig, säger han i programmet och fortsätter:

– Sen om jag talar sanning eller inte, det spelar ingen roll. Men man litar på mig i alla fall, oavsett vad jag säger.

Tittarnas reaktioner efter avslöjandet

Tittarna låter sig inte luras av hans fasad. Många kommenterar på ”Robinsons” egna Instagram-konto.

Han är årets största skämt. En självälskande individ, som ser dig själv som årtiondets största charmör utan brister. Han är så pinsam så man nästan inte klarar av att hålla ögonen öppna för att se när han syns i rutan. Mycket snack och ingen verkstad”, skriver en upprörd person.

Skyller på lagkamraterna men han själv är helt katastrofal i tävlingarna”, kommenterar en annan.

Hoppas på att han är en av dom som får tävla i nästa öråd och att han förlorar”, skriver en tredje.

En riktigt ful fisk! Tror inte han kommer särskilt långt i dom individuella tävlingarna. Ifall han ens är kvar så länge”, skriver en fjärde.

Han spelar bara ett fult spel är jag helt övertygad om! Men han blir nog avslöjad”, uttrycker en femte.

Vad tycker du om Fredriks falskspel? Lämna gärna en kommentar på Facebook.

Gilla-markera och dela även artikeln om du vill läsa mer spännande nyheter om ”Robinson” framöver.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version