Robinson-Fredrik ryter ifrån på skarpen – efter attackerna mot familjen: ”Inte ok”

Fredrik Bolander har på kort tid blivit känd för sin medverkan i vårens säsong av Robinson.

Nu ryter han ifrån mot folk på Instagram efter att flera utsatt hans nära och kära för trakasserier.

Robinson är realityprogrammet som sedan 90-talet varit en riktig tittarfavorit bland såväl gammal som ung.

I programmet får vi följa med när ett gäng deltagare i två olika lag får leva tillsammans på varsin strand med knappa resurser.

Under veckornas gång får de dessutom tävla mot varandra och det gäller att hålla sig på god fot med sina lagmedlemmar för att inte bli utröstad i öråden.

Denna säsong leds av Anders Lundin, som är tillbaka som programledare efter Petra Malms inhopp under höstsäsongen.

Inspelningen sker i Filippinerna och nytt för i år var att lagen till en början delades upp efter kön – tjejerna mot killarna. Denna vecka har dock laguppdelningen förändrats en aning efter att deltagarna Marcus och Charlotta fick förhandla om lagmedlemmarna.

Fredrik Bolander

En av de som stuckit ut lite extra i årets säsong av Robinson är Fredrik Bolander, 40. Redan i början av säsongen så fick vi höra honom uttrycka otrevliga kommentarer om det kvinnliga laget.

– Vi är starkare fysiskt, vi är starkare mentalt. Vi är bättre än dem, sa han i programmet.

Senare, efter att han hamnat i lag Nord där majoriteten av laget består av tjejer, så fick han lov att ändra sin taktik:

– Planerna framåt med det nya laget är ganska enkelt egentligen – smöra så mycket som möjligt. Tjejer är så, säger man smöriga saker så faller de och då har man dem helt enkelt, sa Fredrik i en synk.

Säger ifrån på skarpen

På sin Instagram har nu Fredrik berättat att det finns vissa personer som börjat trakassera hans nära och kära efter hans medverkan i programmet. Med anledning av det väljer han att ryta ifrån, vilket ju naturligtvis är förståeligt.

Jag kan ta att man skriver att jag är ful o äcklig & att jag borde fatta det på forum osv. Men när man blandar in min familj & MINA nära så är det inte ok längre”, skriver Fredrik i en story på Instagram och fortsätter:

Att no lifers sitter hemma, skriver till mina nära & gör anmälningar är inte ok, även om det är extremt extremt få. Robinson är ett tv-program och bara för att ni ser mig i tv, så innebär inte det att ni känner mig på riktigt per automatik och vet hur jag är i verkliga livet.

Fredrik Bolander från Robinson
Foto: Instagram/@teddybear_lkpg

Oavsett vad man tycker om Fredrik så är det verkligen inte ok att trakassera varken honom eller hans nära och kära…

Vad tänker du om det som Fredrik råkat ut för? Vädra gärna dina tankar i en kommentar på Facebook.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev