Robinson-Pål bryter tystanden – förgiftade sitt eget lag: ”Vad man inte ser…”

Det händer en hel del bakom kulisserna i Robinson som vi tittare aldrig får se.

Nu kommer det fram att Pål Schakonat lyckades förgifta Lag Nord – direkt innan den viktiga tävlingen.

Robinson är realityprogrammet som sedan 90-talet varit en riktig tittarfavorit.

I programmet får vi följa med när ett gäng deltagare i två olika lag får leva tillsammans på varsin strand med knappa resurser.

Under veckornas gång får de dessutom tävla mot varandra och det gäller att hålla sig på god fot med sina lagmedlemmar för att inte bli utröstad i öråden.

Vårens säsong av Robinson har bjudit på mängder av drama och intriger. Två deltagare har valt att lämna tävlingen frivilligt och en deltagare fick lämna då han inte tagit sina vaccinationer.

Under veckornas gång har vi tittare fått stifta bekantskap med de båda lagen och det är tydligt att Lag Syd är de stora tittarfavoriterna hittills. Men, mycket kan hända på kort tid i Robinson, och det ska verkligen bli spännande att se hur situationen utvecklar sig i tävlingen.

Det är dock bara en bråkdel som vi tittare får se av dygnets alla timmar i tävlingen. Mycket pågår bakom kulisserna…

Pål Schakonat, Robinson
Pål Schakonat. Foto: TV4

Förgiftade laget

Instagram så delade Pål Schakonat med sig av särskild händelse som mycket väl kan ha påverkat Lag Nords chans i tävlingen där lagen skulle ro varsin flotte.

”Vad man inte ser i flotte avsnittet är hur alla mår piss av en snigelsoppa, tror jag, lagade igår. Magen är riiiikt dålig och alla är lätt febriga”, Skriver Pål i en story och fortsätter:

Konflikterna låg i luften. Detta var första gången jag tänkte, nu fan är jag med i Robinson”.

Det verkar onekligen som att Pål alltså lyckades matförgifta sitt lag. Detta var kanske anledningen till att de inte rodde särskilt fort.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev