Robinson-Roobles stora viktras – visar upp stora kroppsförändringen: ”Känns nästan overkligt”

Det här inte till ovanligheterna att deltagarna i ”Robinson” tappar mycket i vikt medan de är borta.

Nu skriver Rooble Gedi, 33, på Instagram om sitt viktras.

Allt det här känns nästan overkligt”, skriver han på Instagram.

”Robinson 2024” har gått i mål och vinnaren heter Olivia Lindegren, 27. Hon blev den första kvinnan på 12 år att vinna den prestigefyllda tävlingen.

Hon gjorde en grej av att hålla låg profil och vara alla till lags för att undvika att sticka ut och hamna i konflikter. Det visade sig vara ett riktigt framgångsrecept.

Läs mer: Stora bluffen i Robinson-finalen – så fuskade TV4 under inspelningen: ”Tittarna tror att…”

– Det här med att hålla låg profil var faktiskt min taktik hela vägen. Jag gick in med inställningen att jag inte ska synas eller höras på något sätt, jag ska vara medel på allting och gå under radarn. Det tycker jag att jag lyckades väldigt bra med, säger Olivia till Nöjeslivet.

Olivia vinner Robinson före Maureen och Simone
Olivia Lindegren vinner ”Robinson 2024”. Foto: TV4

Rooble: ”Nästan som en dröm”

En som däremot inte la några band på sig själv var stockholmaren Rooble Gedi, 33. Han gillade att munhuggas, pakta och skoja. Han var heller inte rädd att gå i klinch med övriga deltagare.

På sin Instagram skriver Rooble om sin stora resa under ”Robinson”.

Allt det här känns nästan overkligt. Nästan som en dröm. Jag har precis som alla ni fått följa det som kanske varit mitt livs största äventyr till denna dag på tv-rutan senaste 10 veckorna och tiden har bara flugit förbi. Jag minns allt inför avresan som att det vore igår trots att det nu gått flera månader sen vi spelade in programmet”, skriver han.

Så mycket gick Rooble ner i vikt

Rooble beskriver känslan när han åkte ur ”Robinson” och den första tiden efteråt.

Jag minns lättnaden och befrielsen av att ha anlänt till hotellet och stunderna vi deltagare hade efter att vi åkt ut. Att få tillbaka mobiltelefonen. Att få njuta av min första måltid. Att ringa mina första samtal till alla jag älskar, alla mina nära och kära”, skriver han.

Som så många andra tappade han en hel del i vikt eftersom deltagarna inte äter så mycket under tiden de är där.

Rooble efter Robinson
Rooble efter ”Robinson”-äventyret. Foto: Instagram

Under resan gick jag ner hela 14 kilo, men efter att ha kommit tillbaka till mina vanliga rutiner så har jag också lyckats studsa tillbaka lika snabbt. Det har varit en otrolig resa fylld med både utmaningar och glädje, och jag är så otroligt tacksam för all support ni har gett mig under tiden”, skriver han.

Rooble vikt
Rooble visar upp sin kroppsförändring. Foto: Instagram

Tack för en fin säsong, Rooble och resten av gänget. Det har varit kul att se er kämpa om titeln, äran och prispengarna!

Vad tycker du om säsongen? Skriv gärna en kommentar!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev