Sanningen bakom Olivia och Cis bråk i Robinson – ilskan mot den kränkande gesten: ”Osmakligt”

Inför söndagens utslagstävling i ”Robinson” ledsnade Olivia rejält på Ci – så pass att hon höll för öronen när Ci pratade. Hon sa även att det vore ”så jävla gött att skicka ut kärringen i morgon”.

Det har fått Ci – som har mörkare röst eftersom hon tar östrogenblockerare då hon tidigare haft bröstcancer – att gå i taket.

– Det tycker jag är superosmakligt, säger hon till Expressen.

I slutet av förra veckan hamnade Olivia Lindegren, 27, och Ci Lindström, 60, i luven på varandra.

De båda ”Robinson”-deltagarna hamnade i utslagstävlingen som sändes i söndags. Innan kampen tjatade Ci hål i huvudet på Olivia, som till slut fick nog och satte fingrarna i öronen för att få lugn och ro.

Läs mer: Stora tittarilskan mot Robinson – regeländringen som fått bägaren att rinna över: ”Patetiskt”

Hon sa också att det vore ”så jävla gött att skicka ut kärringen i morgon”.

Olivia Robinson
Olivia håller för sina öron i ”Robinson”. Foto: TV4

Resultatmässigt blev det faktiskt just så. Ci fick lämna ”Robinson”, men har chansen att återvända via ”Gränslandet”.

”Så otroligt kränkande”

60-åringen har i efterhand reagerat starkt på Olivias beteende. Särskilt det faktum att hon höll för öronen tycker Ci är riktigt otrevligt.

Hon tror att det var en diss mot Cis mörka röst som hon fått för att hon tar östrogenblockerare sedan tre år tillbaka, då hon tidigare haft bröstcancer.

– Det är så otroligt kränkande. Inte bara mot mig utan för en väldigt stor sjukdomsgrupp. Det tycker jag är superosmakligt, säger Ci till Expressen.

När kvällstidningen hör av sig till Olivia för att höra hennes version av konflikten blir hon förvånad när Cis mörka röst kommer på tal.

”Oj, att jag var trött på att höra hennes röst hade absolut ingenting att göra med att hennes röst är mörk. Jättetrist om hon har fått för sig att så var fallet. Jag var helt enkelt trött på att höra henne prata om morgondagens utslagskamp”, skriver hon i ett meddelande.

Ci säger att hon inte är förvånad att Olivia tröttnade på henne. 27-åringen var inblandad i stölden av Cis immunitet tidigare under säsongen. Så de var redan lite ”ovänner”. Att Olivia kallade henne kärring bryr hon sig inte om.

Ci Robinson
Ci i ”Robinson”. Foto: TV4

– Hon får gärna kalla mig vad hon vill. Jag har egentligen fysiskt spelat ut de flesta trots att jag är 60 år, säger hon.

Råder delade meningar

Olivia säger i sin tur att hon i själva verket störde sig på Ci för att hon ”hade svårt att hålla sig till sanningen”.

Det är uppenbart att det fortfarande pyr lite i den där elden.

När Expressen frågar om de båda kvinnorna haft någon vidare kontakt råder det delade meningar. Inte ens när det kommer till denna enkla fråga kommer de överens.

Ci förnekar att de pratat sedan inspelningen, och att de förmodligen aldrig kommer göra det. Olivia säger däremot att de visst har talat ut efteråt och att de skildes som vänner.

Det är aldrig kul när det blir konflikter och ledsna miner. Hoppas verkligen att tjejerna kan lämna det här bakom sig och att de bara ser framåt.

Vad tycker du om årets ”Robinson”? Skriv din åsikt bland kommentarerna på Facebook.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev