Stora vreden mot Robinson-Charlotta – därför kräver tittarna att hon lämnar efter attacken: ”I botten”

Charlotta och Karin i Robinson

Foto: TV4

Inför gårdagens pristävling i Robinson blev stämningen minst sagt otrevlig efter att Charlotta gick till attack mot Karin.

Nu rasar tittarna mot Charlottas beteende.

Robinson är en av den svenska tv-världens absolut största succéer när det kommer till realityserier. Sedan 90-talet har vi fått följa många modiga deltagare som tar sig an utmaningen med allt vad det innebär.

I flera veckor får deltagarna bo på en öde strand där det gäller att överleva på knappa resurser. Samtidigt tävlar de om att hålla sig kvar så länge som möjligt och få chansen att vinna en halv miljon kronor.

I vårens säsong är lagen uppdelade mellan män och kvinnor, även om lagen nu har börjat blandas upp. Redan efter bara ett par veckor in i programmet så är det mycket som hänt inom båda lagen och stämningen mellan deltagarna börjar att skava.

Under onsdagens avsnitt så fick vi följa med när de båda lagen fick tävla om något oerhört efterlängtat – mat.

Tävlingen gick ut på att lagen fick springa runt en bana, sammankopplade med varandra. Vinnaren blev det lag som lyckades komma ikapp det andra. Omständigheterna försvårades dock i och med att de fick springa i gyttja.

Efter några dramatiska minuter så gick Lag syd segrande ut ur tävlingen.

Charlottas attack mot Karin

Men innan tävlingen ens hade hunnit starta så uppstod starka känslor mellan lagen. Charlotta Hedlund, 30, gick till attack mot Karin Nilsson, 48. Anledningen var för att Fredrik skvallrat för sitt nya lag vad Karin ska han sagt om dem. Det handlar bland annat om att hon ska ha anklagat medlemmarna i Lag nord för att ha mobbats, vilket Karin själv förnekar.

– Det har varit väldigt mycket skitsnack från din sida, säger Charlotta i programmet.

Efter en stunds anklagelser från både Charlotta och Fredrik så lugnade stämningen ned sig och Karin fick stöd från sitt egna lag.

– Hon har ju bara hört grabbarnas version. Killarna har ju smutskastat mig nu då eftersom att jag inte följde deras plan i örådet. Det är ord mot ord liksom, säger Karin i en synk.

Charlotta Hedlund. Foto: TV4

Tittarna rasar mot Charlotta

Efter Charlottas påhopp mot Karin så har flera tittare uttryckt kritik mot Charlotta på sociala medier. Det är även flera som anser att hon borde ha diskats efter att Cis immunitet stals.

Charlotta tyckte jag om innan men nu är hon i botten”, skriver en person i kommentarerna på TV4:s Instagram.

Charlotta ska inte snacka om att ljuga, hon ljuger ju förfan till och med till Anders”, skriver en annan.

Gillar inte alls Charlotta längre, hon är lögnare själv. Sen förstår jag inte varför man ska snacka skit om varandra. Bete er som vuxna människor! Rooble och Fredrik är skitsnackare också, Charlotta borde kastas ut när man snor någon annans immunitet”, skriver en tredje person.

Vad tänker du om Charlottas och Fredriks påhopp mot Karin? Skriv gärna en kommentar på Facebook.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version