Sveriges mästerkock-Adams kärleksbesked – tittarfavoriten bryter tystnaden

Han har blivit en favorit hos både tv-tittarna och juryn i ”Sveriges mästerkock”.
Nu öppnar tv-profilen Adam Thulin upp om kärlekslivet, skriver Nyheter24.

Han har blivit en stor tittarfavorit i vårens upplaga av ”Sveriges mästerkock”.

21-årige Adam Thulin är en av tre deltagare som fortfarande har chansen att ta hem TV4:s prestigefyllda amatörkockstävling. På onsdagskvällen sänds semifinalen i kanalen – och det står mellan Adam, Helena Ekman och Jimmy Guo om två platser till finalen.

LÄS MER: Efter tårarna i ”Sveriges mästerkock” – tittarfavoriten Adams starka reaktion efter juryns nya dom

Nyligen blev det starka känslor i programmet när deltagarna fick in brev från sina familjer i TV4:s köksstudio. För Adam var det då svårt att hålla tårarna borta när han läste upp de fina orden från familjen.

Mästerkock-Adams succé i TV4

I förra veckans kvartsfinal hyllades Adam stort av juryn. Detta efter att han kommit på snilleblixten med älgfärsbiffar med grönärtshummus, i ett uppdrag där han skulle kombinera det svenska köket med det libanesiska.

I kvartsfinalen fick han massor av beröm från jurymedlemmen Markus Aujalay.

– Jag tycker du tolkat och genomfört den här uppgiften helt perfekt. Wow! Grattis till det här, sade juryprofilen i programmet.

Adam i Sveriges mästerkock 2022. Foto: TV4
Adam i Sveriges mästerkock 2022. Foto: TV4

Samtidigt som Adam alltså charmat både juryn och tv-tittarna under säsongen, berättar han nu om hur det ser ut hemma i köket – har han någon speciell person att bjuda till middagsbordet i vardagen?

– Jag är singel! Just nu vill jag fokusera på min karriär den kommande tiden, man vet ju aldrig vad livet har i sikte. Blir man kär så blir man ju, säger han till Nyheter24.

Mästerkock-Adams drömmar om framtiden efter tiden i TV4

När Adam klev in i TV4-programmet arbetade han på café. Nu avslöjar den unge kökstalangen sina framtidsdrömmar.

– Jag vill jobba i ett kök där jag kan stå för hela matfilosofin och där jag verkligen kan utvecklas och få erfarenhet. Jag vill kunna lägga huvudet på huvudkudden på kvällen och känna att jag blivit en bättre matlagare, det är där jag vill hamna, säger han i en intervju med magasinet Allt om mat.

Adam Thulin avslöjar också att han drömmer om att ställa upp i en mycket prestigefylld matlagningstävling.

– Sedan skulle jag vilja tävla vidare, men det är längre fram. Jag tycker om att tävla, det är roligt samtidigt som det ju också är jobbigt. Drömmen är att ställa upp i Årets kock, men först behöver jag skaffa många års erfarenhet.

Adam i Sveriges mästerkock 2022. Foto: TV4
Adam i Sveriges mästerkock 2022. Foto: TV4

Vi önskar dig stort lycka till med allt, Adam!

Vad tycker du om årets säsong av ”Sveriges mästerkock”? Skriv gärna en kommentar!