Tilde de Paula Ebys tack till svenska folket – här är hennes ärliga ord

Tilde de Paula Ebys ”Efter fem” på TV4 gör succé. Nu tackar hon alla som stöttat henne. – Det betyder så mycket mer än ni tror, skriver Tilde de Paula Eby på ”Instagram”.

I måndags var det premiär för TV4:s nya eftermiddagsprogram ”Efter fem” med Tilde de Paula Eby som programledare. Och att döma av tittarsiffrorna blev det dundersuccé.

Programmet hade en genomsnittssiffra på 390 000 tittare, med en toppnotering på 630 000 tittare.

– Väldigt många har jobbat väldigt hårt under förhållandevis kort tid. Det råder en smittande nybyggaranda längst ner i vårt hus just nu. Igår kväll firade vi en flygande start, idag är det fullt fokus på nästa program. Genom ”Efter fem” bygger TV4 ihop nyhetsdygnet ytterligare, och lyckas vi sätta det här långsiktigt stärker det alla våra nyhetsprogram, säger Viveka Hansson, programdirektör för nyheter och samhälle på TV4, i ett pressmeddelande.

Nu väljer Tilde de Paula själv att tacka alla som tittat, och framför allt stöttat henne.

– Premiären av ’Efter fem’ är nu gjord! Jag vill skicka världens största TACK till alla er som tittar och tar er tid att skriva uppmuntrande och peppande! Det betyder så mycket mer än ni tror!, skriver hon på Instagram följt av en hjärtemoji.

– Lite anspänning. Mycket hårt arbete. Och ett obeskrivligt grymt gäng medarbetare! Nu kör vi vidare!

Tilde de Paula Eby avslöjade kravet

TV4:s nya satsning ”Efter fem” fick stor uppmärksamhet för det blev klart att Tilde de Paula Eby skulle axla programledarrollen. Hon fick frågan bara veckorna efter att hon gjort sin sista sändning som programledare för Nyhetsmorgon, ett program hon valde att lämna efter 17 år.

Nyligen avslöjade Tilde de Paula Eby att hon dock hade vissa krav på TV4 för att tacka ja. Med tanke på att liknande satsningar som ”Vardagspuls” och ”Förkväll” floppat och lagts ner vill hon att TV4 ska ge nya programmet en chans så att det får möjlighet att etablera sig hos tittarna.

”Efter fem” sänds varje måndag till fredag mellan 17.00 och 19.00 i TV4 och TV4 Play.

 

Tilde är bara så bra! Kommentera gärna på Facebook och skicka dina hälsningar till programledaren.