Tittarna rasar mot Tilde de Paula Eby – eftersom att hon avbryter för mycket i ”Efter fem”: ”Oförskämt…”

Tilde de Paula Eby i Efter fem

Foto: TV4

Tilde de Paula Eby möts av kritik från tittarna efter hennes agerande i TV4:s nyhetsprogram ”Efter fem”.

”Efter fem” är sedan över fem år tillbaka TV4:s flaggskepp tillsammans med ”Nyhetsmorgon” när det kommer till nyhetssändningar.

Det är verkligen ett mysigt och behagligt programformat där programledarna lotsar oss genom både lokala och internationella nyheter.

I programmet så tas vi tittare med ut bland världens nyhetshändelser och ämnena kan variera mellan högt och lågt. Inte sällan bjuder de in gäster till programmet som blir intervjuade på sina respektive expertområden.

Programledarna för programmet varierar från dag till dag, men några av dem är Henrik Alsterlind, Tilde de Paula Eby, Axel Pileby, Anna Brolin och Maximilian Artell.

Gårdagens program var som vanligt fyllt med nyheter och innehåll som handlade om allt från Sveriges största hundälskare till en ny miljardär som ska utforska Titanic via ubåt.

Foto: TV4

Tittarnas kritik mot Tilde

Men det fanns ett beteende under sändningen som tittarna inte uppskattade. Och det handlar om att programledaren Tilde de Paula Eby avbryter och inte låter sina gäster tala till punkt. Det är något som hon fått kritik för även tidigare.

Tråkigt att Tilde vill bara höra sin egen röst”, skriver en person i kommentarsfältet på Efter fems Instagraminlägg.

Snälla Tilde..låt folk prata till punkt!! Förstår att ni har tider att hålla osv, men detta avbrytande pågår heeeela tiden”, skriver en annan.

Men herregud, människa!! Avbryter heeela tiden, både gäster och kollegor. Oförskämt och otroligt jobbigt att lyssna på. Och det är väl Henrik som ska hålla i ”Sverigesvepet” så låt honom göra det ifred”, skriver en tredje person.

Vad anser du om tittarnas kritik mot Tilde? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version