Tittarnas stenhårda kritik mot Robinson – efter fräcka kuppen mot Ci: ”Hur lågt kan folk sjunka?”

Robinson 2024

Foto: TV4

Dramatiken och intrigerna fortsätter att växa för varje avsnitt av Robinson.

Under söndagens avsnitt så fick vi se när deltagarna i lag Nord kuppade mot Ci Lindström, vilket ledde till att Anders Lundin fick göra ett besök på stranden.

Robinson är en av tv-världens absolut största succéer när det kommer till realityserier. Sedan 90-talet har vi fått följa många modiga deltagare som tar sig an utmaningen med allt vad det innebär.

I flera veckor får deltagarna bo på en öde strand där det gäller att överleva på knappa resurser. Samtidigt tävlar de om att hålla sig kvar så länge som möjligt och få chansen att vinna en halv miljon kronor.

I vårens säsong är lagen uppdelade mellan män och kvinnor, även om lagen nu har börjat blandas upp. Redan efter bara ett par veckor in i programmet så är det mycket som hänt inom båda lagen.

I lag Syd, vilket är killarnas lag, har det redan uppstått två olika pakter och stämningen börjar bli spänd inom laget.

Även i tjejernas lag, lag Nord, har det uppstått en del dramatik. Det är deltagaren Ci Lindström, 59, som fått större delen av laget emot sig.

Det började redan förra veckan då hon anklagades för att ha ljugit inför ett öråd. Sedan dess har de andra lagmedlemmarna tydligt visat att de vill ha ut henne.

Fick amuletten stulen

Men som tur var för Ci så lyckades hon hitta en hemlig immunitet vid stranden vilket skyddar henne i ett kommande öråd. Dock skulle hon inte få behålla den så länge…

När Ci gick iväg för att gå på toa så passade de andra på att sno hennes immunitet från hennes ficka, vilket fick dramatiska konsekvenser. De andra i laget förnekade dock gärningen.

– Jag är skitarg, säger Ci i programmet.

Kort därpå dök programledaren Anders Lundin upp på stranden för att läxa upp laget. Han gjorde det tydligt att man absolut inte får rota i andras privata saker. Därmed fick Ci tillbaka sin hemliga immunitet, vilken inte är så hemlig längre.

Foto: TV4

Tittarna rasar mot deltagarna

På TV4:s sociala medier har folk uttryckt sin ilska mot det fräcka tilltaget.

Oavsett om det är ett spel eller inte och det inte gillar henne så är de inte okej att stjäla amuletten. Den som tog den borde diskas”, skriver en person.

Fy sjutton vad tarvligt gjort. Hur kan det vara ok att göra något sådant. Borde inte få fortsätta tävlingen!!”, skriver en annan.

Blir dom inte diskade som gjort detta kommer inte vi inte fortsätta att kolla på detta mer! Det är inte acceptablet! Hur lågt kan folk sjunka?”, skriver en tredje person.

Det ska verkligen bli spännande att se hur situationen utvecklar sig i Robinson!

Vad tycker du om deltagarnas fräcka kupp mot Ci? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version