Tittarnas ilska mot Robinson-Fredrik – rasar mot hans fräcka taktik: ”Vill att jag åker hem”

Fredrik har väckt tittarnas ilska i ”Robinson”. Efter bara två veckor har han redan pekats ut som en mansgris med taskig kvinnosyn.

Tittarna tycker dessutom illa om hans taktik att försöka sabotera för egna laget, för att få ut en annan deltagare i örådet.

Hans beteende är lika vidrigt som hans namne i ”Farmen”. Hoppas att han ryker snarast!”, skriver en person på Robinsons egna Instagram-konto.

40-åriga Fredrik Bolander från östgötska Vikingstad är årets mest kontroversiella deltagare i ”Robinson”. Han satte direkt sitt avtryck i programmet då han i första avsnittet jublade åt lagindelningen ”killarna mot tjejerna” eftersom han tycker männen är överlägsna kvinnorna.

– Vi är starkare fysiskt, vi är starkare mentalt. Vi är bättre än dem, sa han tidigare i programmet.

Läs mer: Babsan ryter ifrån mot Robinson-Fredrik – ger svar på tal: ”Stenålders killar”

Däremot hade han velat ha en kvinna i lägret som kunde laga mat och städa åt dem.

– Om jag hade fått bestämma hade det varit en kvinna i laget för de är ju bra på att laga mat, de är bra på att hålla ordning och städa. Där har vi det negativa med att inte ha en kvinna i laget. Vi män vill ju äta såklart, sa han.

Rasar mot fula taktiken

Det är inte bara på grund av sin trista kvinnosyn som han är illa omtyckt av tittarna. Han har nämligen varit väldigt öppen med att han gärna förlorar vissa tävlingar med flit för att ha chans att rösta ut Marcus i örådet.

Även Rooble är med honom på den sluga planen.

De maskar i tävlingarna för att sinka det egna laget.

Fredrik Bolander Robinson
Fredrik Bolander i ”Robinson”. Foto: TV4

Beteendet sågas av tittarna på ”Robinsons” egna Instagram-konto.

En del vill att jag åker hem och väldigt många vill det inte. Vilken cliffhanger om jag gör det eller inte!? Missa inte Robinson Sö-Tors på TV4 eller TV4 play där man även kan se samma avsnitt om och om och om igen”, skriver han själv i kommentarsfältet.

Ilskna tittare sågar beteendet

Sedan kommer flera ilskna kommentarer från upprörda tittare.

Säg att du är dålig på pussel utan att säga det”, skriver en person.

Tycker det är så jävla dåligt av Fredrik! Marcus är jättetrevlig mot alla fattar inte vad hans problem är med honom?”, skriver en annan.

Jag tycker att det är tråkigt att programmet handlar bara om att pakta istället för att klara sig utan att svälta ihjäl”, skriver en tredje.

Sedan är det vissa som jämför honom med ”Farmen”-deltagaren Fredrik Trygg Kummetz, 35, som var med i den senaste säsongen och blev känd för att han latade sig och lät andra jobba i stället.

Hans beteende är lika vidrigt som hans namne i ”Farmen”. Hoppas att han ryker snarast!”, skriver en person.

Tittarna har starka åsikter om Fredrik och hoppas att han åker ut.

Vad tycker du om ”Robinson” hittills?

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev