Tomas Ledins starka känslor – efter sönernas oerhört ärliga ord om honom i TV4: ”Det var ett dilemma…”

Tomas Ledin och sönerna. Foto: TV4/Janerik Henriksson, TT

Tomas Ledin och sönerna. Foto: TV4/Janerik Henriksson, TT

Här blir Tomas Ledin överraskad av sönerna John och Theo i ”Vilket liv!” – och rejält hyllad.
Samtidigt får fansen också veta vad som är den folkkäre artistens svaga sida i familjelivet.

Tomas Ledin hyllades och överraskades om vartannat när TV4:s ”Vilket liv!” hade säsongspremiär på söndagkvällen. Programledaren Renée Nyberg välkomnade bland annat Ledins äkta maka sedan över 40 år, hustrun Marie Ledin på Oscarsteaterns scen i Stockholm där programmet spelas in.

De berättade då om lyckan över att bli föräldrar – och för Tomas Ledin var det en omvälvande upplevelse. Han som just då var i full färd i början av sin karriär inom musikbranschen.

Att bli pappa blev ett uppvaknande, berättar han i TV4.

– Jag minns att jag tänkte såhär, när den lille krabaten… ”Jaha, vad gör din pappa då?” Producerar någon platta ibland, går och drar lite och vet inte vad han vill göra med livet. Det är dags att få lite fokus, säger Ledin i ”Vilket liv!” och fortsätter:

– Att få barn är nog ganska bra om man är lite slarvig som jag var då.

I publiken på Oscarsteatern sitter sönerna John och Theo. De ombeds berätta hur det var att växa upp med Tomas Ledin som pappa.

– Han har faktiskt alltid prioriterat familjen. Jag spelade mycket innebandy när jag var liten och han var typexemplet på pappa som stod vid sargen och hejade på. Och körde till alla träningar, säger John i programmet.

LÄS MER: Tomas Ledin överraskas totalt av Renée Nyberg – här kliver lillasyster Ann Margaret ut i rampljuset för första gången

Den folkkäre artisten berättar att de hade en speciell överenskommelse för att få vardagspusslet att gå ihop. Detta blev särskilt påtagligt när Ledin turnerade som mest.

– Det där var ett dilemma när jag var borta på turné i långa perioder. Men då hade vi en regel: att om de ville träffa mig så ordnade vi så att en dag eller två dagar senare. Då fick de vara med på turnén där jag var. Så att de hade en möjlighet att få träffa mig. Så var det under alla de där somrarna, säger Tomas Ledin.

Samtidigt får sönerna också frågan från Renée om pappa Ledin har några sämre egenskaper – och då kom svaret blixtsnabbt från John:

– Matlagning är kanske inte Tomas melodi. Han skulle inte klara sig utan mamma, säger John och får hela familjen att skratta.

”Vilket liv!” sänds på söndagar i TV4.

Vad tycker du om programmet? Skriv gärna en kommentar!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version