Triss-missen i Nyhetsmorgon som gav tv-tittarna ett gott skratt

Trissmiss, Nyhetsmorgon, Johan Macéus.

Foto: TV4.

Med anledning av sommartider och semestertider figurerar en hel del nya bekantskaper i tv-rutan hos TV4. Steffo, Jenny, Jesper och alla de andra måste ju så klart ha lite ledigt och då krävs ersättare. På torsdagen fick tittarna lära känna ett nytt programledarpar i Johan Macéus, 45, och Elisabet Frerot, 54.

Foto: TV4.

Gick galant – tills Triss-missen

Sändningen gick galant och i sociala medier var det enbart tummen upp för Johan och Elisabet. Men när det var dags för Triss-skrapet blev det påtagligt att Johan gjorde sin första insats som programledare. Han hade nämligen inte full koll på vilka summor som skrapas fram.

Lena Håkansson från Falun hade skrapat fram alla förutom två rutor. Då stoppade nykomlingen henne och kommenterade summorna som skrapats.

– Två på 100 000, två på 2,5 miljon. Ingen på 50 000 i alla fall, sa Johan.

Det sista han sa fick både tittarna och Lena att höja på ögonbrynen. För i dag så är nämligen den minsta summan 100 000. Titta på hela ”skrapet” i klippet här nedanför:

[arve url=”https://www.tv4play.se/iframe/video/10541187″ /]

Triss-missen kommenterades av flera personer på sociala medier, som valde att pika Johan. Men det är ju inte lätt att ha koll på allt som nykomling. Hädanefter kommer han definitivt vara medveten om detta.

Missen gav i alla fall mig ett leende på läpparna. Det är ju en del av härliga Nyhetsmorgon! Gilla och dela om du håller med om, och om du vill att dina vänner ska få sig ett gott skratt i dag. Det förlänger ju trots allt livet.

Exit mobile version