Starka reaktioner efter Lasse Berghagens uppvisning i TV4 – beteendet i ”Vilket liv” väcker känslor

Lasse Berghagen och Renée Nyberg, Vilket liv!

Foto: Tv4

Vilket program det blev!

Under söndagen hyllades Lasse Berghagen i tittarsuccén ”Vilket liv!” på Tv4 och det blev ett program som väckte starka känslor hos tittarna.

Tv-programmet ”Vilket liv!” där några av våra största kändisar hyllas till skyarna av vänner, kollegor och familj har blivit en stor succé sedan starten 2022.

Under två säsonger har vi fått följa med när Kristallen-belönade programledaren Renée Nyberg lotsar oss genom stjärnornas historia.

Under den första säsongen som sändes 2022 fick vi se Björn Skifs, Tommy Körberg, Suzanne Reuter, Robert Gustafsson, Lena Philipsson, hyllas av kollegor, vänner och familjemedlemmar.

Nu under hösten har ytterligare en säsong visats och profiler som Niklas Strömstedt, Henrik Dorsin, Carola Häggkvist, Lena Endre och Claes Eriksson har hyllats.

Lasse Berghagen i ”Vilket liv!”

På söndagen sändes det allra sista avsnittet – den här gången med artisten och programledaren Lasse Berghagen som huvudperson. 

Berghagen behöver ingen närmare presentation vid det här laget.

Han har underhållit generation efter generation både med sina underbara låtar som ”Teddybjörnen Fredriksson”, ”En kväll i juni” och ”Stockholm i mitt hjärta”, den senare som även blev ”Allsång på Skansens” signaturmelodi.

För ja, även om Lasse Berghagen har skrivit över 500 låtar och spelat på många av landets scener så har han även hunnit med att vara en enastående programledare för just ”Allsång på Skansen” mellan 1994 och 2003.

Han har dessutom skrivit en rad böcker och medverkat i flera revyer.

Under söndagen intog Lasse Berghagen soffan på Oscarsteatern i Stockholm och där för att hylla honom var allt från ”Allsångsledarna” till döttrarna Malin och Maria Berghagen till Robert Gustafsson och Markoolio.

Programmet bjöd på en hel del skratt men också en mängd tårar. Det var en rörd Lasse Berghagen som fick se sin karriär flimra förbi på skärmen och sedan mötas av nära och käras hyllningsord.

Begrhagens avsnitt väckte också starka reaktioner bland tittarna.

Tittarnas hyllning till Lasse efter ”Vilket liv!”

På Nöjeslivets Facebooksida är det ingen som hymlar med vad programmet rörde upp för känslor och många var rörande överens om att programmet var en succé.

”Helt underbart program! Man blir berörd av allt Lasse Berghagen gjort och Renée lotsar oss igenom med humor och värme”, skriver en person.

”Vilket fantastiskt program”, skriver en annan.

”Helt fantastiskt TACK”, skriver en tredje.

”Fantastisk artist och fint program! Helt underbart!”, skriver en fjärde.

”Härliga Lasse Berghagen!! Så mycket glädje han sprider både i musik och i sitt sätt att bjuda på sig själv! Och tack till Renee Nyberg som gör bra program!”, skriver en femte.

”Finaste Lasse, vilket hyllning det blev ikväll”, skriver en sjätte.

”Fantastiska underbara Lasse..Vilket program. Krya på dig nu,vi sträcker ut våra händer vi som älskar dig”, skriver en sjunde.

”Helt underbart Program. Lasse Berghagen du är helt underbar, så mycket du har gjort och gläds av din underbara musik och sång”, skriver en annan person.

”Vilken kväll med en så fantastiskt artist, ödmjuk å fin!”, skriver en annan.

Kan inte göra annat än att hålla med! Lasse Berghagen är värd alla hyllningar i världen.

Dela gärna med dig av vad du tycker om årets säsong i kommentarsfältet på Facebook.

Exit mobile version