Därför försvinner ”Vilket liv!” från tablån – plockas bort efter enorma tittarsuccén

Under flera veckor har vi fått ta del av magisk underhållning och musik när några av våra mest populära stjärnor hyllats.

I sista programmet är det ingen mindre än allas vår älskade Lasse Berghagen som står i fokus och blir överraskad av nära och kära.

Men nu plockar programmet bort ur tablån.

Under hösten 2022 kom ett nytt underbart program att skrivas in i tv-tablån.

Programmet fick namnet ”Vilket liv!” och gick ut på att några av våra mest älskade och folkkära kändisar fick äran att hyllas.

Under ledning av Kristallen-belönade programledaren Renée Nyberg var en kändis i fokus i varje program och det visade sig snabbt att programidén var lysande.

Under den första säsongen som sändes 2022 fick vi se Björn Skifs, Tommy Körberg, Suzanne Reuter, Robert Gustafsson, Lena Philipsson, hyllas av kollegor, vänner och familjemedlemmar.

Bland annat dök Tommy Körbergs alla tre barn upp för att sjunga en låt för sin pappa, vilket blev väldigt känslosamt för stjärnan.

”Vilket liv!” 2023

Under hösten 2023 har en ny säsong gått av stapeln och i början på augusti annonserades vilka profiler som skulle ta plats i soffan för att hyllas denna gång.

I ett pressmeddelande bekräftade TV4 att de sex stjärnorna som skulle gästa under hösten var: Niklas Strömstedt, Henrik Dorsin, Carola Häggkvist, Lena Endre, Claes Eriksson och Lasse Berghagen.

Och vilken säsong det blev.

Bland annat fick vi se folkkära skådespelaren Lena Endre överraskas av sin make med en minst sagt intim bild.

Maken Martin visade nämligen upp just hur långt han hade fått gå för att vinna Lenas hjärta.

I programmet fick nämligen tittarna och publiken se hur han hade blivit utmanad av Lena att klä av sig för att bedyra sin kärlek.

– Då säger du till mig: ”om du älskar mig Martin, då klättrar du upp för den där Endre-skylten ute vid den stora vägen”, berättade Marin i programmet och Lena förklarade vidare:

– Men jag sa också att du skulle vara naken när du gör det.

Sagt och gjort bjöd Martin på en riktig chock när den avklädda bilden visades på stor skärm.

Dessa gästar ”Vilket liv!” 2023

Därefter har vi bland annat kunnat se Niklas Strömstedt sjunga duett med Lisa Nilsson, Claes Erikson hyllas av barnbarnen och Carola sjunga duett med dottern Zoey.

Och när det är dags för det allra sista avsnittet blir det en grand finale utan dess like då Lasse Berghagen intar scenen.

Därför försvinner ”Vilket liv!”

Först var tanken att Lasses program skulle sändas som nummer två. Men på grund av stjärnans sviktande hälsa tvingades familjen ta beslutet att skjuta upp programmet.

Men nu är det äntligen Lasses tur och gästar gör inga mindre än Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Petra Marklund, Sanna Nielesn, Anders Lundin, Robert Gustafsson, Loa Falkman, E-Type och Markoolio.

Stjärnans hyllningsprogram blir också det allra sista och kommer sändas, söndagen den 8:e oktober, klockan 20.00 i TV4.

”Vilket liv” som har hyllats stort av tittara är slut för den här gången.

Renée Nyberg
Foto: Tv4

Nöjeslivet har försökt nå Tv4 för en kommentar om programmets framtid, men inte fått svar.

Jag kan inte vara den enda som ser fram emot ännu en säsong av programmet. Dela gärna med dig av dina tankar i kommentarsfältet på Facebook.