Här får Benjamin Ingrosso nog av Christian Bauers beteende – tvingas sätta ner foten: ”Du fattar inte”

I andra avsnittet av nya säsongen av ”Wahlgrens värld” ska Christian Bauer lära Benjamin Ingrosso att åka slalom.

Men det visar sig vara lättare sagt än gjort.

Äntligen är den fjortonde säsongen av Wahlgrens värld igång Discovery+ och Kanal 5., serien där vi får följa familjen Wahlgren Ingrosso på deras upptåg.

Realityserien med Pernilla Wahlgren och hennes familj drog i gång redan den 6 oktober 2016, och sedan dess har tittarna verkligen fått lära känna familjen på djupet.

Genom åren har familjen tagit sig igenom med och motgångar, svåra uppbrott, husbyggen, bråk, tabbar och en hel del skratt.

De senaste säsongerna har tittarna även fått följa Pernillas resa mot kärleken.

För en tid sedan träffade Pernilla Wahlgren nämligen den stora kärleken på nytt i Christian Bauer, efter att ha levt som singel i många år.

Här friar Christian Bauer till Pernilla

I det andra avsnittet av säsong 14 får vi se när familjen Wahlgren Ingrosso och Christian beger sig ut på skidsemester.

Det börjar lite knakigt då Christian Bauer gärna vill komma iväg tidigt och följa dagens schema. Planen är att han ska fria till Pernilla och mycket kan gå fel.

Men medan han är uppe med tuppen och har väskan packad och klar ligger resten av familjen och sover.

– Jag har lite svårt för sånt här, att det ska ta sån tid innan vi kommer iväg, säger han till Pernilla i programmet.

Även när de väl kommit upp till Sälen så går det inte riktigt enligt Christians tidsplan. Familjen blir nämligen sena från frukosten och kommer inte heller ut i skidbacken i tid.

– Vi är ju sena. Vi är sena från början till frukosten, vi är sena ifrån frukosten, och den här skidklädsaffären- där kommer det antagligen ta lång tid, säger Pernilla i programmet.

Under kvällen är planen att ta med familjen till en fjällstuga, där han ska fria till sin Pernilla.

Pernilla som precis skojat, flamsat och rappat ihop en egen text till låten blir chockad när Christian lägger en hand på hennes axel.

Christian säger ordet ”älskling” och man kan se hur förvirrad Pernilla blir.

–Neej, vad är det som händer nu? Nej, nej, nej, nej. Nej vänta, vänta. Vänta va?, utbrister Pernilla

Pernilla håller händerna för ansiktet och verkar inte tro att det är sant. Det är inte förrän Christian frågar om hon vill gifta sig med honom som hon börjar inse vad det är som pågår.

– Det kom så plötsligt. Men ska du inte visa vad det är i, säger Pernilla eftersom Christian fortfarande inte har öppnat ringasken:

Till slut öppnar han asken och visar de två ringarna och ber Pernilla att titta noga på sin ring, då hon låtit gravera in en ananas, något som har kommit att bli lite av Pernillas ”symbol”.

Eftersom Pernilla vid den här tidpunkten fortfarande inte svarat på frågan om hon vill gifta sig med honom, så frågar han igen:

Christian frågar igen:

– Vill du gifta dig med mig?, varpå Pernilla svarar ja och tappar ringen.

Wahlgrens värld
Foto: Kanal 5

LÄS MER: Här går allt fel när Christian Bauer ska fria till Pernilla Wahlgren – plötsliga ringkaoset i ”Wahlgrens värld”: ”Nej nej nej”

Benjamin ryter ifrån till Christian Bauer

Det slutar lyckligt och alla i familjen är rörda över det fina, men lite kaosartade ögonblicket.

Dagen efter är det skidor som står på schemat och Christian Bauer som är skidlärare tar på sig att lära Benjamin att åka skidor.

Men det visar sig vara lättare sagt än gjort och Benjamin är riktigt rädd.

Christian ger tydliga instruktioner som Benjamin följer, men han känner sig inte säker.

Christian Bauer, Benjamin Ingrosso
Foto: Discovery+

Väl nere från backen slänger han av sig både skidor och stavar.

– Benjamin! I den backen som du inte trodde du skulle åka ramlade du bara en gång. Det är väl ingenting, det är grymt!, säger Christian Bauer.

Men Benjamin håller inte med.

– Du fattar inte. Man åker ju 170 kilometer i timmen på väg ner. Tappar jag minsta kontroll då flyger jag av. Jag tänker inte riskera mitt liv. Det är livsfarligt Bauer, man åker ner … tappar jag minsta fokus så flyger jag fram, säger Benjamin.

Christian förklarar att Benjamin måste ta längre svängar. Men Benjamin är klar.

– Jag tänker inte åker mer. Jag tänker inte riskera mitt liv, säger Benjamin.

Uppskattade du artikeln om Christian Bauer och Benjamin Ingrosso? Läs även Christian Bauers stora frustration – ryter ifrån efter Pernilla Wahlgrens agerande: ”Måste in på mentalsjukhus”