Här gör Pernilla Wahlgren det förbjudna – snuskiga agerandet framför Christian Bauer: ”Förnedrande”

Fjortonde säsongen av ”Wahlgrens värld” är i nu full rulle, och i avsnitt 9 visar det sig att meningen ”nöden har ingen lag” helt klart stämmer.

Pernilla Wahlgren har i många år tillsammans med sin familj bjudit på både skratt, tårar, humor och bråk i realityserien ”Wahlgrens värld.”

Där får tittarna följa med i artistens vardag och lära känna de som står henne nära.

Nu är fjortonde säsongen i ordningen i gång och i vanlig ordning är det en salig blandning av jobb, familjeliv, resor och kärlek.

”Då kan inte jag ta mig någonstans”

I nionde avsnittet befinner sig stjärnan i Spanien tillsammans med sin älskade fästman Christian Bauer.

De åker då och rekar olika platser där de eventuellt ska gifta sig, och romantiken flödar.

Men mitt under en bilresa mellan två av platserna som de ska besöka blir Pernilla plötsligt fruktansvärt kissnödig. Något som skapar panik.

– När jag blir jättekissnödig så vet alla i min familj att då kan inte jag ta mig någonstans. Då måste jag korsa benen och ställa mig, gärna skaka lite, säger hon i programmet.

Kissade i handfatet

När de väl hittar en plats där hon kan kissa springer hon in snabbt. Problemet är bara att det inte finns någon toalett. Det visar sig istället vara ett omklädningsrum.

– En annan människa hade fått panik och bara ”det finns ingen toalett, jag behöver vidare till nästa.” Jag ser mig om och ser en lösning, säger hon.

När hon kommer tillbaka berättar hon för Christian vad som hänt.

– Jag hoppade upp på handfatet och kissade i handfatet, säger hon.

– Nej!, utbrister då Christian med ett stort leende.

Pernilla Wahlgren, Christian Bauer, Wahlgrens värld
Foto: Discovery+

”Det gör jag på Cirkus hela tiden”

– Man kan tycka att det skulle vara förnedrande att hoppa upp i ett handfat och kissa, men det är min vardag, säger Pernilla i programmet.

Hon förklarar att detta inte är speciellt ovanligt för henne.

– Det här gör jag på Cirkus hela tiden. Ganska många loger på SVT också, man kommer in och de har inga toaletter i logen jätteofta.

Som tur är kan både hon och Christian skratta åt situationen och Pernilla verkar väldigt lättad efter att ha fått tömma blåsan.

Vad tänker ni om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!