Pernilla Wahlgren får nog av Christian Bauers beteende – tröttnar helt: ”Omanligt”

Pernilla Wahlgren, Christian Bauer. Foto: Kanal 5

Pernilla Wahlgren, Christian Bauer. Foto: Kanal 5

Smärtorna blir för mycket för Christian Bauer.
Men efter tjutandet i hemmet får Pernilla Wahlgren till slut nog.

Programserien ”Wahlgrens värld” är nu inne på sin 14:e (!) säsong i rutan, och sänds under hösten på torsdagarna i Kanal 5.

I huvudrollerna ser vi bland annat artisten Pernilla Wahlgren och fästmannen Christian Bauer.

Det var för ungefär två år sedan som Pernilla hittade kärleken i Christian – efter 13 år som singel. Han har tidigare arbetat som säljare, modell och träningsinstruktör, men tjänstgör numer som inköpschef på Ica. Och numer är han alltså känd för hela svenska folket via sin medverkan i ”Wahlgrens värld”.

Tidigare har Pernilla berättat för Nöjeslivet om hur det har varit att kliva ut i rampljuset för fästmannen:

– Ja, det är klart att det varit en omställning för honom framför allt. Men han har tagit det väldigt, väldigt bra.

I veckans avsnitt får tittarna följa med hem till paret – där Christian berättar att han drabbats av svåra smärtor efter natten.

Anledningen? Han har fått ryggskott och detta hörs ordentligt i programmet när Bauer tjuter och skriker ”aj” om vartannat. Pernilla förklarar läget:

– Vi är mitt i slutet av turnén med ”Hybris” och samtidigt repeterar vi ”Peter Pan”, och så ska vi också packa upp i det nya huset. Min kära Chrille har gjort en otrolig insats i flytten, men man skulle kunna säga att det här ryggskottet kommer lite olägligt, säger Pernilla Wahlgren i programmet.

”Omanligt”

Pernilla berättar att hon själv aldrig drabbats av något ryggskott, och därför inte riktigt kan relatera till kärlekens smärtor.

– Ryggskott är så omanligt, säger Pernilla, uppenbart skämtsamt och med ett leende.

– Hur fan kan du säga ”omanligt”? Hur många har du träffat som haft ryggskott? säger Bauer, också halvt på skämt.

Artikeln fortsätter under bilden.

Christian Bauer. Foto: Kanal 5

I programmet förklarar Pernilla också att fästmannen påminner om pappa Hans Wahlgren – som enligt henne också brukade grina illa vid smärtor under uppväxten. Som motpol till pappan utvecklade hon själv och brorsan Niclas Wahlgren en hög smärttröskel under uppväxtåren, berättar hon.

När paret sedan får besök menar Wahlgren att Bauer borde försöka att inte grina lika mycket – smärtorna till trots.

– Då kan man ju tycka att Christian borde skärpa till sig lite och inte vara så sjåpig och tjata om det där jävla ryggskottet, säger hon.

Artikeln fortsätter under bilden.

Pernilla Wahlgren. Foto: Kanal 5

Samtidigt visar hon också förståelse för kärleken. Lite senare åker Bauer till naprapaten för att undersöka detta närmare, och när Wahlgren ser hur han får kämpa hårt för att ens ta sig till bilen mjuknar stjärnan.

– Jag måste säga att det verkligen verkar som att Christian har ont. Vet du vad, jag ska inte säga att han är sjåpig. Jag måste öva på att tycka synd och ta hand om honom, säger Pernilla Wahlgren.

”Wahlgrens värld” sänds på torsdagar klockan 21.00 i Kanal 5 och Discovery plus hösten 2023.

Exit mobile version