Foto: TT/MAX NASH, TT/ SANTIAGO LYON,

David Beckhams älskarinna slet isär äktenskapet – så lever Rebecca Loos idag

Under 2004 var fotbollsspelaren David Beckham en av världens mest omtalade människor.

Spansk media skrev om honom dagligen men rubrikerna skulle tiodubblas när hans kvinnliga assistent påstod sig ha haft en affär med fotbollsstjärnan.

Så lever älskarinnan Rebecca Loos idag – 20 år efter ryktade romansen.

David Beckham har haft en stormig karriär både på och utanför fotbollsplanen. När han slog igenom fick han stor medial uppmärksamhet för att inte bara hade förmågan att sparka på en boll – utan var även en stilig man.

Och uppmärksamheten bara ökade när han blev tillsammans med en av Storbritanniens mest populära sångerskor Victoria Beckham 1997, som då var en av medlemmarna i ”Spice Girls”.

David och Victoria fick sonen Brooklyn Beckham i mars två år senare och gifte sig under sommaren några månader efter sonens födsel.

Samtidigt gick David Beckhams karriär i raketfart och han lyckades få en flytt över till världens största fotbollsklubb, spanska Real Madrid, 2003.

Spanska tidningar blev besatta av den nya stjärnan i stan och rubrikerna om David Beckham staplades på hög.

David Beckhams ryktade romans med assistenten Rebecca Loos

Men det var inget mot den mängd skriverier som skulle tillkomma 2004, efter att David Beckhams personliga assistent i Spanien, Rebecca Loos, påstod att de hade haft en romans ett år tidigare.

Loos sålde sin historia till News Of The World, och gjorde senare även en tv-intervju med Sky Sports reportern Kay Burley.

Foto: TT/MAX NASH, TT/ SANTIAGO LYON,

I videon berättade hon om en middag med David där de hade haft en gnisslande kemi som blev uppenbar för alla runt bordet.

– Kemin mellan David och mig var så stark att alla var medvetna om det. Och folk var inte nöjda, uppenbarligen, eftersom jag var väldigt oprofessionell och han är en gift man”, sa hon till Sky Sports då och fortsatte:

– Han fortsatte bara att titta på mig och sedan gick det upp för mig vad han hade frågat mig – och jag ville följa med honom tillbaka.”

Rebecca Loos liv förändrades drastiskt

Efter artikeln i News Of The World berättade Loos för Kay Burley att hon blev kallad olika nedsättande namn och märkt som en lögnare.

Rebecca sa att hon hade talat ut eftersom hon inte borde skämmas och tillade: ”Det här är sanningen.”

Men all uppmärksamhet var inte negativ, hennes nyvunna berömmelse öppnade även upp dörrar för Rebecca och möjliggjorde för henne att synas på omslag av magasin och få delta i diverse reality-program.

Rebecca deltog i den brittiska versionen av ”Farmen” och spanska varianten av ”Robinson”, under en kändissäsong. Utöver det har hon även medverkat i ”X-factor: Battle of the stars” och ”Cirque de Celebrite”.

Så lever Rebecca Loos idag – 20 år efter ryktade romansen med Beckham

Rebecca Loos bor nu i Norge, där hon träffade sin norska man – läkaren Sven Christjar Skaiaa – under inspelningen av realityserien ”71 Degrees North”.

Tillsammans har de två söner. Enligt hennes Instagram-profil jobbar Loos nu som yoga- och meditationslärare samt deltidsarbetande medicinsk assistent.

Hon fyllde nyligen 47 år och firade födelsedagen hemma i Hemsedal med sina två söner och familjens hundar.

Victoria Beckhams första ord om otrohetsdramat

Även om paret Beckham aldrig har bekräftat ryktena, valde Victoria att bryta tystnaden om händelsen i Netflix-dokumentären ”Beckham”, som kom ut förra året.

Victoria beskrev perioden efter ryktet kom ut som en ”mardröm”.

– Det var den svåraste perioden eftersom det kändes som att hela världen var emot oss. Grejen är den – vi var emot varandra om jag ska vara helt ärlig, sa Victoria och fortsatte:

– Jag kan inte ens börja förklara hur svårt det var och hur det påverkade mig. Det var en mardröm. Det var ett absolut cirkus – och alla älskar när cirkusen kommer till stan, eller hur? Om du inte är i den, förstås.

Mycket kan hända på 20 år!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev