Foto: Instagram @linnhegdal

Linn Hegdals stora lycka med Filip Lamprecht – nu väller gratulationerna in: ”Totalt genomlycklig”

Vilka underbara nyheter!
Linn Hegdal visar upp den stora lyckan utanför rampljuset – efter vännens beslut.
– Totalt genomlycklig, skriver Let’s dance-profilen på Instagram.

Linn Hegdal, 28, har lärt kändisar att dansa på bästa sändningstid i åratal – och själv skrivit historia i Let’s dance.

Proffsdansaren har gjort imponerande resultat i TV4-programmet: på tre säsongerna mellan 2020-2022 gick hon till final alla gånger. Facit? Två vinster (2021 med modellen Filip Lamprecht respektive 2020 med artisten John Lundvik) och en andra plats (hon nådde finalen med komikern Filip Dikmen 2022).

– Varje år är verkligen ett helt nytt program för man har en helt ny person som har helt andra kvaliteter och personlighetsegenskaper, så det blir någonting helt nytt. Det är inte som så att man gör det igen, utan man gör något nytt, har Linn Hegdal tidigare sagt, till Nöjeslivet.

Artikeln fortsätter under bilden.

Filip Lamprecht vann Let's dance med Linn Hegdal. Foto: TV4
Filip Lamprecht vann Let’s dance med Linn Hegdal. Foto: TV4

Den sprudlande skånskan med rötterna i Landskrona har redan skrivit Let’s dance-historia: ingen annan proffsdansare har tidigare fått lyfta segertrofén två år i rad.

– Jag älskar detta jobbet, sade hon till Nöjeslivet och fortsatte:

– För oss dansare blir det något nytt varje gång, eftersom vi får en ny person med helt annan bakgrund, egna erfarenheter och talanger. Så det blir ju aldrig riktigt samma, därför är det väldigt kul. Sen vet man aldrig något, men jag tycker det är väldigt kul att vara med, säger Linn Hegdal.

Linn Hegdal och Filip Lamprechts underbara kärlekslycka

Även om Let’s dance tagit en uppmärksammad paus under 2024, fortsätter Linn lära ut dansens ädla konst.

Hon är aktuell med danskurser på Dance factory Farsta där hon leder klasser och lär ut sina kunskaper – och enligt Linn är kurserna anpassade för alla typer av dansare. Dessutom är hon psykologstudent – och kär.

I början av januari i år bekräftade Linn och Filip Lamprecht att de båda träffats av Amors pilar. De hade då varit ett par i ett helt år – och strålade på bilden tillsammans när de båda Let’s dance-deltagarna bekräftade sin kärlek för omvärlden via ett Instagram-inlägg.

– 1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig, skrev Filip då.

– Älskar dig!!! Massor massor massor, skrev Linn.

Artikeln fortsätter under bilden.

Lyckan: Linn har blivit gudmor – till Let’s dance-kollegans barn

Nu har Linn återigen lyckan att berätta om glädjande nyheter.

– I helgen blev jag gudmor till älskade, älskade Leah och ord kan inte beskriva hur stolt, rörd och totalt genomlycklig jag är över detta! skriver hon på Instagram.

Där hon också visade upp hur pojkvännen Lamprecht närvarade vid ceremonin.

– Världens bästa lilla tjej med världens finaste föräldrar- älskar er så mycket, så mycket! skriver Linn.

Det är nämligen hennes nära vän, Let’s dance-dansaren tillika vinnaren av programmet Katja Lujan Engelholm som blivit mamma!

Samtidigt som gratulationerna nu väller in i kommentarsfältet från Let’s dance-stjärnornas följare, inklusive Filips mamma Kristin Kaspersen och jurymedlemmen Dermot Clemenger.

Stort grattis säger vi!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev