Grattis Lasse Kronér! ”Doobidoo” är Sveriges mest populära tv-program – för tredje veckan i rad

Det är en ny sheriff i tv-Sverige!
Lasse Kronér fortsätter prenumerera på den åtråvärda förstaplatsen.

För tredje veckan i rad är SVT:s fredagsunderhållning ”Doobidoo” Sveriges mest populära tv-program – alla kategorier.

Showen som sänds på bästa sändningstid, fredag 20.00 i ettan, hade bland andra paret Anders och Kerstin Lundin som gäster senast. De ställdes mot artistlaget Linda Bengtzing och den tidigare Idol-deltagaren Erik Segerstedt.

Nu har MMS släppt siffrorna för den senaste veckans tv-tittande i landet, och det visar sig att 1 463 000 valde ”Doobidoo”, skriver TT enligt HD.

Det är något fler än föregående vecka, då ungefär 1,3 miljoner valde ”Doobidoo”. Samtidigt betyder det att Lasse Kronér fortsätter prenumerera på förstaplatsen i den så kallade ”tv-toppen” i Sverige. Programmet har sänts i tre veckor sedan säsongsstarten – och samtliga gånger har ”Doobidoo” toppat tv-listan som det mest populära programmet.

Lasse Kronér
Lasse Kronér. Foto: Bo Håkansson, Bilduppdraget /SVT

Lasse Kronérs ord efter succén

Den senaste veckan var det först och främst konkurrens från ”Skavlan” som visas direkt efter ”Doobidoo” i SVT1 på fredagen. Det programmet sågs av 1,1 miljoner tittare. På tredjeplats hamnade TV4:s premiär av ”Bonde söker fru” som sågs av ungefär en miljon tittare. Även SVT:s ”Det sitter i väggarna” samlade ungefär en miljon i tv-sofforna.

LÄS MER: SVT:s ödesbesked – därför läggs ”Det sitter i väggarna” ner

– Jag är naturligtvis glad och extremt tacksam att vi år efter år fortsätter att leverera ett program som folk tycker om. Och otroligt glad att vi lyckas förnya det lite lite varje år så att det fortfarande känns fräscht och innehåller sådant som får oss alla att skratta, sade Kronér till Nöjeslivet efter succén förra veckan.

Och även tittarna jublar efter succén.

”Ni förgyller mina fredagskvällar! Tack”, skriver en tacksam tv-tittare i en kommentar till Nöjeslivet på Facebook.

”Lasse är bäst. Han är så rolig humör alltid jag skratta”, skriver en annan.

”Det är inte ofta man skrattar högt när man ser på TV men han är så rolig. Även till Bäst i Test”, skriver en annan tittare glatt.

Nu skickar vi vår uppskattning till Lasse Kronér och hela gänget för härlig fredagsunderhållning! 👍❤️

Posted by Nöjeslivet on Friday, September 25, 2020

Dela gärna vidare och gratta Lasse och gänget till succén du också!