Marie Serneholt avslöjar upptäckten om tvillingarna: ”Fattar inte…”

Att bli förälder till en liten pojke eller flicka, är ett av de största ögonblicken i livet. Men det är också ganska tufft.

Nu berättar Marie Serneholt om den första tiden som nybliven mamma – och skickar samtidigt en hälsning till alla föräldrar där ute.

Alla föräldrar kan nog hålla med om, att tiden går snabbt när barnen växer upp. Rätt som det är har de blivit hur stora som helst, och en som fick nypa sig i armen förra veckan var sångerskan och programledaren Marie Serneholt.

Det hade då gått en månad sedan hon och pojkvännen Fredric Palmqvist blev föräldrar till två små pojkar – en månad de aldrig kommer glömma.

”Helt otroligt vad fort den här månaden gått. Och vilken månad sedan. Våra liv har förändrats totalt sedan vi hade lyckan att bli föräldrar till världens sötaste killar. Kan inte fatta att jag haft turen att få bli deras mamma. Kan faktiskt inte ta in att jag blivit mamma överhuvudtaget. Det är liksom för stort att greppa”, skriver Marie Serneholt på sin blogg.

Men även om den första månaden som nybliven förälder har varit ett enda stort lyckorus, så har det också varit ganska tufft.

Marie har flera gånger konstaterat att det inte är någon barnlek att vara nybliven mamma, och att stödet från nära och kära har betytt enormt mycket. I synnerhet med tvillingar har allt gått i ett – och Marie vill därför passa på att hylla alla hårt kämpande föräldrar där ute.

”Det kräks, bajsas, det tjorvas i tarmarna så de får ont och blir så ledsna så man inte tror att de ska sluta gråta, hungern går från noll till hundra och många gånger känner man att man inte räcker till för man bara har två händer och en famn”, skriver hon på bloggen och fortsätter:

”Ni som har tvillingar som klarat er helt själva – en stor jäkla fet eloge ska ni ha. Fattar inte hur ni klarat det! Min största respekt till er.”

Men trots alla sömnlösa nätter och det hårda slitet som förälder, är Marie fortfarande upp över öronen lycklig.

”Den här månaden har såklart präglats mest av den totala lyckan och kärleken man känner för de här två. Det är en kärlek som är helt obeskrivlig och är större än allt”, skriver hon på bloggen.

Jag förstår precis hur det är för dig Marie, det är bara att kämpa på med den stora uppgiften! Dela vidare om du, precis som Marie, vill hylla alla uppoffrande föräldrar där ute som gör precis allt för sina barn!