SVT:s besked om framtiden för Sanna Nielsen – inför finalen av ”Allsång på Skansen”

Sanna Nielsen har under hela sommaren levererat högklassig underhållning i ”Allsång på Skansen”.

Under tisdagskvällen sänds årets sista program och därefter väntar en ledighet för programledaren.

Nu lämnar SVT ett besked om Sannas framtid i allsångsprogrammet.

Under hela sommaren har Sanna Nielsen, 36, och gänget bjudit på högklassig allsång från Sollidenscenen på Skansen. För allsångsälskarna har tisdagskvällarna blivit snudd på heliga varje vecka har tv-tittarna haft nya spännande artister att se fram emot.

Men i takt med att hösten närmar sig med stormsteg, närmar sig även årets sista ”Allsång på Skansen”. Under tisdagen är det så småningom dags för Sanna Nielsen att tacka för den här sommaren men först väntar något alldeles extra.

För vad är en säsongsavslutning av ”Allsång på Skansen” utan fantastiska gäster och underbar musik?

– Vi jobbar för att varje tisdag hela Allsångssäsongen göra ett unikt program. I sista programmet jobbar vi självklart för att det ska bli ett härligt finalprogram, precis som tidigare år. Vår fenomenala tiomannaorkester utökas till sextonstycken. Briljanta Sanna Nielsen gästas av artisterna Peter Jöback, Timbuktu, Chris Kläfford, Emma Sventelius, Maja Francis m.f. Och så blir det naturligtvis mycket härlig allsång!, skriver programmets exekutiva producent Per Rådelius i ett meddelande till Nöjeslivet.

Sanna Nielsen
Foto: SVT

Sanna får semester

En del kanske minns hur de befann sig i ett semestertillstånd medan de satt klistrade framför någon av sommarens alla härliga allsångskvällar. Men en som fortfarande inte riktigt haft någon renodlad sommarsemester är programledaren Sanna Nielsen.

I samma stund som kvällens program är slut väntar en liten ledighet för den gravida programledaren och tidigare har hon berättat om planerna.

– Vi kommer bara att vara hemma. Vi kommer vara hemma i trädgården och i huset. Jag ska göra ett gig uppe i Kalix. Men annars ska jag bara njuta av ledigheten. Sen kommer det ju en liten bebis också, har hon tidigare sagt till Expressen.

Sanna Nielsen
Foto: Erik Simander / TT

Beskedet om Sanna Nielsens framtid

Det här har varit Sanna sjätte säsong som programledare för det folkkära programmet och med åren har fångat tittarnas hjärtan. Om inte annat har det varit väldigt tydligt de senaste veckorna, när hon vecka efter vecka fått ta emot hyllningar och stöd från tittarna.

Till vintern är planen att Sanna ska bli mamma. Vad som händer efter det återstår att se men en fråga som nog många ställer sig är:

Kommer Sanna Nielsen att vara programledare även nästa säsong?

– Gällande din fråga om Sannas framtid vill vi först avsluta den här säsongen innan vi kommenterar det, svarar SVT:s Per Rådelius.

Under tisdagens avsnitt bekräftade Sanna Nielsen att hon fortsätter som programledare för ”Allsång på Skansen även 2022. Mer om det kan du läsa här!