Starka reaktioner mot Sanna Nielsen i ”Allsång på Skansen” – nu ryter tittarna ifrån: ”Titta er i spegeln”

Den senaste tiden har programledaren Sanna Nielsen fått utstå en hel del elaka kommentarer för sitt utseende under programmet.

Efter tidsdagens ”Allsång på Skansen” fick Sanna ett enormt stöd av tittarna.

– Jag blir så ledsen när man måste påpeka negativa saker om människor, skrev en tittare på Nöjeslivets Facebook-sida.

Allsångsfebern går att ta på. Under tisdagen gjorde Benjamin Ingrosso ett mycket uppmärksammat uppträdande i SVT:s ”Allsångsscenen är din”. Under en timme, på bästa sändningstid, gav Benjamin tittarna en sann uppvisning i hur musikalisk talang kan se ut.

”Benjamins timme var helt fantastisk. Ett musikaliskt geni. Och när Bianca kom in o dom sjöng tillsammans. Hon har också en fin röst. Man blev tårögd av detta. Fiiint”, skrev en tittare efter programmet på Nöjeslivets Facebook-sida

Benjamin Ingrosso
Foto: SVT

Allsång på Skansen

Men redan innan Benjamin fick Sollidenscenen helt för sig själv sprakade det om Skansen när Sanna Nielsen ledde tv-tittarna genom ännu en underbar kväll av ”Allsång på Skansen”. Bland kvällens gästerna fanns artister som Rathana, Smith & Tell och såklart, Benjamin Ingrosso.

Utöver all härlig musik har det även florerat en annan diskussion kring allsången den senaste tiden – nämligen den om programledaren, Sanna Nielsen.

Sanna Nielsen
Foto: SVT

Sanna Nielsen får starkt stöd

Under säsongen har den gravida programledaren fått ta emot en hel del elaka kommentarer om hennes klädval.

Till slut satte Sanna ner foten och berättade i ett öppenhjärtat inlägg på Instagram om hur hon sårats av tittarnas hårda ord. Inlägget möttes av ett enormt stöd och några dagar senare skrev programledaren en ny text där hon tackade för all kärlek som hon fått.

Efter tisdagens ”Allsång på Skansen” var det åter flera som valde att kommentera programledarens klädsel vilket väckte starka motreaktioner hos flera tittare.

”Jag blir så ledsen när man måste påpeka negativa saker om människor, kan man inte hålla det för sig själv?”, kommenterade en tittare efter programmet på Nöjeslivets Facebook-sida.

”Säger åter igen titta er i spegeln innan ni klagar på andra. Så proffsigt och så fin du är Sanna med din bebismage”, skrev en annan.

”Ett föredöme för andra kvinnor. Vågar ta plats vara strålande i sin graviditet och ha fantastiska kreationer på sig. Dessutom sjunga otroligt bra och är varm och humoristisk och behandlar sina gäster med respekt och kärlek. Kan det bli bättre”, skrev en tredje.

Sanna Nielsen
Foto: SVT

Ett program återstår

När Benjamin Ingrosso till slut avslutade sin show i ”Allsångsscenen är din” var det nog många som kände att kvällen varit något alldeles extra. Med en sådan speciell kväll är det om inte annat lätt att tro att detta skulle ha varit det sista vi såg av ”Allsång på Skansen” på ett tag – men så är inte fallet.

Redan nästa vecka är programmet nämligen tillbaka igen. Då väntar den sista allsången för i år och tittarna har med andra ord minst en sparkande kväll till att se fram emot.

Du är underbar Sanna! Sommaren går så fort! Kommer ni att titta på det sista avsnittet av ”Allsång på Skansen”? Lämna gärna en kommentar på Facebook!