Tilde de Paula Ebys och Peter Jihdes återförening får alla att jubla: ”Ordningen återställd”

I slutet av förra året tog Tilde de Paula Eby avsked av Nyhetsmorgon, efter 17 år som programledare. Beskedet kom knappt ett år efter att parhästen Peter Jihde valt att lämna programmet och TV4 för konkurrentkanalen TV3.

Under känslosamma former tog duon avsked av varandra och tittarna i direktsändning.

– Vad säger man till så många fina vänner, hoppas att jag inga broar bränner. Ni vet alla exakt vad jag känner. Vad säger man till Nyhetsmorgons publik? Tiden med er har varit unik. Och vad säger man till morgonkompis nummer ett? Att skiljas från dig blir inte lätt Tilde de Paula, du har verkligen alla rätt, sa Peter Jihde i programmet varpå Tilde brast ut i tårar.

Tilde de Paula Eby om mötet med Peter Jihde

Den populära Nyhetsmorgon-duon har dock fortsatt hålla kontakten. Och nyligen träffades de över en frukost.

– Ordningen återställd. Frukost med Peter Jihde, skriver Tilde de Paula Eby på Instagram, följt av en hjärtemoji.

https://www.instagram.com/p/Bs-Tau5lCrL/

Återföreningen mellan Peter och Tilde får följarna att jubla. Och vad det verkar är det många som tycker att Nyhetsmorgon inte är detsamma utan duon.

– Saknar dig! Du och Tilde var perfekta ihop, kommenterar en användare bilden.

En annan skriver.
– Ni är ju perfekta paret. Utan er på TV4, inget tv alls.

– Du och Jihde var ett fenomenalt radarpar, skriver en tredje.

Tilde de Paula Eby tackade för stödet

Peter Jihde har det senaste året synts som programledare för TV3:s Diabetesgalan och dokumentärserien ”Leva utan att dö – en serie om diabetes”.

Tilde de Paula Eby har i sin tur gått vidare med nya TV4-programmet ”Efter fem”.

Programledaren har hyllats av tittarna för sin insats. Och efter premiären i början av januari valde Tilde att tacka alla som stöttat henne.

– Jag vill skicka världens största TACK till alla er som tittar och tar er tid att skriva uppmuntrande och peppande! Det betyder så mycket mer än ni tror! Lite anspänning. Mycket hårt arbete. Och ett obeskrivligt grymt gäng medarbetare! Nu kör vi vidare!, skrev hon på Instagram.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Skulle du vilja se Tilde och Peter i Nyhetsmorgon igen? Gilla eller dela vidare i så fall!