Big Brother-profilen Olivier de Paris kärlekslycka – gifter sig med 17 år yngre kärleken Ronja

Bröllopsklockorna klämtar för ”Big brother”-favoriten Olivier de Paris.
I sommar gifter han sig med kärleken Ronja.
– Jag är verkligen kär och lycklig, säger han till Aftonbladet.

På 2000-talet exploderade fenomenet med dokusåpor i Sverige. Och störst av alla under en period var ”Big Brother”.

Programformatet som utvecklades i Nederländerna 1999 och köptes direkt in till Sverige.

Första säsongen sändes 2000 och tittarna fick då se hur ett gäng färgstarka karaktärer låstes in tillsammans i ett hus i över 100 dagar.

Här blev flera av skvallerpressens då stora favoriter till: ni kommer väl ihåg deltagare som Linda Rosing, Kitty JutbringPer Holknekt, Marie Pettersson (senare Picasso) och Olivier de Paris.

Artikeln fortsätter under bilden.

Olivier de Paris, Carolina Gynning
Foto Mats Andersson/TT

Den sistnämnde medverkade i såpan år 2004 och blev framför allt känd för att han förlovade sig med Carolina Gynning – inne i ”Big Brother”-huset.

Gynning vann sen hela säsongen. Profilen lovade också att lägga en del av vinstpengarna på ett Las Vegas-bröllop – men det blev aldrig av.

I stället gick paret skilda vägar.

I dag har Gynning gjort karriär som mångsysslare. Hon har tjänstgjort som programledare, bloggare, skådespelare och som konstnär.

Olivier de Paris har levt på Franska rivieran där han jobbat som mäklare, berättar han för Aftonbladet. Men nu är han tillbaka i Sverige – där han lever med sin käresta: blivande hustrun Ronja Amiltoft.

Paret, som varit tillsammans i över nio år, ämnar nämligen knyta hymens band i sommar.

Artikeln fortsätter under bilden.

– Det känns helt fantastiskt. Ronja är verkligen min soulmate, så har det känts sedan dag ett. Jag är verkligen kär och lycklig, säger Olivier de Paris till Aftonbladet.

Att Olivier är 48 och Ronja 31 är ingenting som de tänker på i vardagen.

– Det är 17 år mellan oss, men det funkar jättebra. Vi märker ingen skillnad, vi har jobbat tillsammans och är verkligen bästa vänner, säger Olivier.

Paret har dessutom en dotter tillsammans. Giftermålet väntas äga rum i mitten på juli i samma stad där Olivier och Ronja första gången träffades – i Visby på Gotland.

Artikeln fortsätter under bilden.

– Bröllopet är i tre dagar och det är ett svenskt-franskt bröllop med många franska inslag. Vi börjar med en överraskning dag ett och vigseln äger rum dagen efter. Sedan har vi abonnerat ett ställe i Visby som heter Vinäger. Det påminner oss om franska Rivieran där vi bodde i flera år. Dagen efter avslutar vi med en lunch på Tofta beach club.

Vi önskar er stort lycka till, Olivier och Ronja!

Olivier de Paris 2004. Foto: Henrik Montgomery/TT
Olivier de Paris 2004. Foto: Henrik Montgomery/TT
Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev