Carina Bergfeldt nobbade kändisgästen – därför var personen inte välkommen till talkshowen: ”Inte värt”

Carina Bergfeldt

Foto: TT

Carina Bergfeldt är en av få svenskar som fått en alldeles egen tv-sänd talkshow, och på fredag kväll är det äntligen premiär för en ny och efterlängtad säsong. På listan över höstens gäster finns en hel del intressanta namn, och inför säsongsstarten har Carina avslöjat vem som väljer ut vilka som är välkomna och inte. Det finns nämligen en person som Carina valde att sätta stopp för. 

Carina Bergfeldt har vunnit stora journalistpriset och utsetts till årets programledare på Kristallengalan 2021, där hon ställdes mot tuffa motståndet Tilde de Paula Eby och Suzanne Sjögren bland annat. 

Med sin egna talkshow har hon blivit en av landets mest folkkära tv-profiler, som bjuder tittarna på att från allvarsamma intervjuer om tunga ämnen till glada och upplyftande sådana. 

Bland förra årets gäster fanns kända namn som dåvarande statsminister Stefan Löfven, Gunde Svan och Benjamin Ingrosso bland annat. I år ser vi helt nya ansikten. 

Gäster hos Carina Bergfeldt

Först ut att gästa tv-stjärnan är världsmästaren i skidskor – Nils van der Poel. Utöver honom bjuds det på skratt från skådespelarna Mia Skäringer och Hampus Nessvold, som är aktuella med en gemensam podd. Och på plats finns också Anja Ringgren Lovén, samt artisten Seinabo Sey

Vilka som gästar Carina kommande fredagar har beslutats av programledaren själv tillsammans med redaktionen. 

– Jag har veto och kan säga nej till en gäst. Hittills har jag bara använt mitt veto en gång. Med två säsonger i ryggen vet min redaktion vilka gäster jag inte klickar med, berättar Carina Bergfeldt för Expressen

Carina Bergfeldt. Foto: SVT

I samma intervju berättar hon att årets gäster ger intervjuer som innebär en mix av tunga ämnen och upplyftande ljus i mörker. 

– Vem som helst utom en vit, heterosexuell medieman, haha. Skämt åsido: Kungahuset har en stående inbjudan, säger programledaren. 

”Inte värt det”

Det blir stora kända namn, men vem den kända person hon nobbade är vill hon inte avslöja för tidningen. Allt hon berättar är att personen i fråga var kontroversiell.

– Gästen var visserligen ett scoop men det var ändå inte värt det, säger hon till tidningen. 

Carina Bergfeldts talkshow kommer att släppa ett nytt avsnitt en gång i veckan under hösten, med start fredag 14 oktober.

Från Carina Bergfeldts talkshow. Foto: Pillan Thelaus /SVT

LÄS MER: Carina Bergfeldts nya oväntade karriärsval – därför vägrar hon ta betalt: ”Svindlande roligt”

Exit mobile version