Doktor Mikaels passionerade utspel om Lotta Engberg – intima avslöjandet: ”Hela hennes…”

Doktor Mikael

Doktor Mikael och Lotta Engberg

Artisten Lotta Engberg och Doktor Mikael Sandström har blivit ett av Sveriges hetaste kändispar. De träffades i början av 2020, och trots många bollar i luften, pendlande, och barn sedan tidigare förhållanden verkar kärleken spira mellan turturduvorna. I en ny intervju avslöjar allas favoritdoktor vad parets hemlighet är, samt fina anledningen till varför han föll för Lotta. 

Det började som en ett skämtsamt svar på en journalists fråga. Lotta Engberg skulle kommentera sitt kärleksliv och sa att hon trivdes med att vara singel. Skulle Doktor Mikael höra av sig kunde hon dock överväga att tänka om. 

Det blev starten på kärlekssagan mellan två av landets mest folkkära tv-personligheter. Idag bor de i en stor villa tillsammans utanför Göteborg, och trots att båda jobbar intensivt med tv-inspelningar är de noga med att hålla kärleken vid liv. 

Lotta på Liseberg. Foto: TV4

“Lite av det bästa västkusten kan erbjuda”, skrev tv-doktorn när han la ut en bild på Lotta Engberg vid havet i somras. 

De skyr heller inte rampljuset för att visa upp sin kärlek offentligt. I somras kunde man se stora hyllningar i TV4:s kommentarsfält när Lotta och Doktor Mikael sjöng allsång till “Alla flickor” tillsammans under “Lotta på Liseberg”. 

”Daglig intimitet”

Men även om kärleken verkar spira har både Lotta och Mikael avslöjat att de grälat, speciellt i början av förhållandet när de inte lärt känna varandra ordentligt.

Idag är de mer trygga i sin relation, och enligt Mikael Sandström har de ett knep för att stärka relationen. 

– Daglig intimitet, det får man inte tappa bort. Och det gamla rådet att aldrig gå till sängs om man är osams stämmer faktiskt, säger Doktor Mikael till tidningen Amelia.

LÄS MER: Lotta Engbergs vändning med Doktor Mikael – trots vädjan till sambon: ”Vi har…”

I samma intervju berättar han att Lotta uppskattar romantiska gester, vilket han inte förglömmer. 

Fina hyllningen till Lotta Engberg

Doktor Mikael. Foto: TV4

När han får frågan om vad han föll för hos Lotta kan han inte hålla tillbaka sina känslor:

– Att beskriva det är som att försöka få ner hela havet i ett litet glas, det går inte. Det är hela Lottas väsen som jag jag blev, och är, kär i. Inte en specifik sak, säger han till Amelia.

Lotta Engberg. Foto: TV4

LÄS MER: Lotta Engberg öppnar tittarbrev – när hon ser vem som gömmer sig bakom kulisserna kommer tårarna

Exit mobile version