Efter åren som singel – Carolas besked om kärleken väcker starka känslor: ”Mer tillfreds i tvåsamhet”

Carola

Foto: Instagram

Att hitta kärleken är långt ifrån lätt.

Efter att ha varit singel en tid berättar nu den folkkära artisten hur kärlekslivet går.

”En del säger att ’han kommer när man minst anar det”, skriver hon på Instagram.

Det var drygt två år sedan som Carola meddelade att förhållandet med musikern Jimmy var över.

De hade varit ett par under flera år men valde att gå skilda vägar.

Även om de inte är ett par i dag har de fortsatt vara goda vänner.

Carola har tidigare berättat för Expressen om hur värdefullt beslutet varit för dottern Zoe som fortsatt kunnat tillbringa mycket tid med honom. 

– Jag är jätteglad att de kan fortsätta ha den relationen. Vi får väl se vad som händer när någon av oss träffar någon ny. Då blir det mer konkret och lite annorlunda, sade Carola 2020 till Expressen.

Och när Jimmy i somras fyllde år passade även Carola på att skicka en vacker hälsning till honom.

”Så tacksam för vår fina gemenskap Jimmy och allt vi upplevt och det viktiga förtroende vi får förvalta gentemot älskade Zoe som vi båda har så kär. Tack för att du finns i våra liv”, skrev hon på Instagram.

LÄS MER: Glädjebeskedet får Carola Häggkvist att slänga av sig kläderna – sångerskans beslut väcker starka reaktioner

Nya beskedet om kärlekslivet

Sedan dess tycks det som om kärlekslivet har varit lugnt.

På sin Instagram delade Carola nyligen med sig av hur det egentligen ligger till och hur tankarna går till att träffa någon ny.

”Tack att jag får stoppa in näsan i mina fina blommor från konserten när jag inte har någon väldoftande man att dofta på, ..än! En del säger att ’han kommer när man minst anar det.’ En del säger att man bör ’tala ut / visualisera vem det är man söker’.. En del tror på att knäppa sina händer och be, en del tror på via sina vänskaps kontakter, en del tror på dejting sidor”, skriver hon och fortsätter:

”En del tror på ödet, via jobbet, fritidsaktiviteten, gymet, en del har gett upp hoppet, en del hoppas fortfarande, en del har för mycket eget i sitt liv att ta hand om, en del ’ser inte skogen för alla träden’, en del är kvar i gamla föreställningar, en del tror på att vänta, en del tror på att skynda och söka, en del har tillräckligt mycket med sina barn att ta hand om, en del har kanske det tillräckligt bra ändå utan partner helt enkelt…”.

Carola skriver vidare att hon ser sig nog som en blandning av alla dessa konstellationer.

Men mest tror hon på rätt tajming.

”Men tror mig veta att jag i långa loppet skulle bli mer tillfreds i tvåsamhet i framtiden än att vara och bära allt själv. Inte minst för barnens skull så är det fint med två vuxna i ett hem, det tror jag på! Jag hejar fortfarande på familjen”.

Stöttande orden

I kommentarsfältet är det många som hejar på Carola i sökandet efter den stora kärleken.

”Du är så värd att finna kärleken vackra du. Precis som du tänker om kärleken tänker jag om vänskap. En dag när jag minst anar det kanske jag får en vän jag kan lita på. Ensamhet är inte alltid stark”, skriver en person.

”Jag tror på att det kommer när det ska komma, och när det är dags att komma in i ens liv. Titta hur det gick för Pernilla Wahlgren. Det tog lite tid…men sen dök han upp”, skriver en annan.

”Du är en fantastisk person och du är mycket värdefull. Jag önskar för dig, att tvåsamheten hittar vägen til dig. All kärlek till dig och ett stort kram”, skriver en tredje.

Vi önskar dig all lycka. Kärleken kommer när du minst anar det.

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.

Exit mobile version