Efter åren som singel – här visar Carola upp mannen från dejting-sidan: ”Inte bara…”

Carola

Carola Häggkvist är en av Sveriges största kändisar och ständigt i rampljuset. På sin Instagram är hon generös med att dela med sig av saker ur sitt liv, men är det något hon varit tyst om de senaste åren så är det kärlekslivet. Kanske var det just därför som följarna blev förvånade när Carola delade med sig av sin Tinder-historia. 

Det har gått tre år sedan Carola, 56,  bröt upp med Jimmy Källqvist, 52, som hon var tillsammans med i sex års tid. Idag bor de grannar och har en vänskapsrelation till varandra, enligt Carola, och hittills har ingen ny kärlek presenterats i stjärnans liv. 

– Jag är inte ute efter någon engångsvariant och jag har ingen brådska. Jag tror absolut på tvåsamhet, men det måste vara någon som tillför något, sa Carola i en tidigare intervju med Svensk Dam när de frågade om kärlekslivet.

LÄS MER: Carolas ord om relationen till ex-pojkvännen Jimmy – 2 år efter uppbrottet: ” Så tacksam för…”

LÄS MER: Ingen sjunger känslosamma klassikern som Elvis – men när Carola tar ton kommer tårarna

På Instagram delar Carola med sig av mycket ur sitt liv. Där får följarna hänga med på allt från hur det är bakom kulisserna inför konserter och inspelningar, till privata stunder med barnen Amadeus och Zoe. 

Något man dock inte fått se de senaste tre åren är uppdateringar gällande Carolas kärleksliv. I den tidigare intervjun med Svensk Dam har Carola berättat att hon provat dejtingappar, men några smaskiga detaljer att dela med sig av hade hon inte.

Tills nu. 

Carola visar mannen från Tinder

I onsdags hölls en demonstration i Stockholm för Irans frihet. På plats fanns Carola som uppmanade andra att visa sitt stöd för Iran, och i samband med det var stjärnan med om ett minst sagt intressant möte. 

I sociala medier delar hon för första gången med sig av en bild på en man från dejting-appen Tinder. 

Så här skriver schlagerdrottningen på sin Instagram: 

“Happy wekend kära vänner, ’busy days’ här, i det tysta… önskar jag hann uppdatera mer här. En liten rolig anekdot dock från onsdagens livsviktiga demonstration för Irans frihet var att när den var avslutat och folk började röra sig så kom det fram en skäggig man som sa med hög röst: ’Carola, du lajkade inte mig tillbaka på tinder..’ och skrattade med en lite vädjande och förvånad blick. –

Oj, sa jag, ’där har jag knappt varit på flera år. Och det är inte bara du som ha’r lajkat.. Det är ohållbart för mig att ens kunna följa upp. Ingen chans. Det får hända på nåt annat sätt!’

Han svarade och log att jag gärna fick lägga upp bilderna på honom. Så nu gör jag det! All lycka till med kärleken”. 

Tryck på pilen till höger i bilden för att se fler foton.

Någon romans mellan Carola och mannen från Tider fanns det dock inte, men man måste ju säga att det var härligt av båda att kunna skämta om det hela och ta en bild tillsammans.

Dela gärna för att sätta ett leende på andras läppar idag.

LÄS MER:

Exit mobile version