Elisabet Höglund blåslagen – sanningen bakom otäcka bilden

Elisabet Höglund visar nu upp en ordentlig blåtira i ansiktet.

Tv-profilen förklarar sanningen bakom den otäcka bilden.

”Nej, det är inte Bosse som har riktat en rak höger mot min högra kind och skapat ett gigantiskt blåmärke”, skriver den folkkära ”På spåret” och SVT-ankaret på sin blogg.

Elisabet Höglund är som bekant en mycket omtyckt tv-profil efter alla år i rutan. De minnesvärda segrarna i ”På spåret” och alla reportage och inslag i SVT:s ”Rapport” har gjort journalisten till en av de mest kända i landet.

75-åringen lämnade nyhetsarbetet i SVT för flera år sedan, och har sedan dess bloggat om sitt liv.

Nu visar Höglund upp en otäck bild på sig själv i bloggen.

Elisabet Höglund spelar in ”Gäster med gester” i SVT 2012 med bland andra Christine Meltzer och Lasse Kronér. Foto: Pontus Lundahl/TT

På bilden kan man se hur Elisabet fått en ordentlig blåtira till vänster i ansiktet, under munnen och intill hakan.

Tv-profilen berättar samtidigt varför hon ser ut som hon gör. Den lila- och gulaktiga ”blåklockan” kommer nämligen från ett tandläkarbesök.

”Nej, det är inte Bosse som har riktat en rak höger mot min högra kind och skapat ett gigantiskt blåmärke. Det är min tandläkare som i tisdags den här veckan äntligen opererade in tre implantatskruvar i de gigantiska hål i mina tandrader som jag har tvingats leva med i flera månader nu”, skriver Elisabet Höglund på sin blogg.

Elisabet Höglund nöjd efter operationen

Hon förklarar att hon är nöjd med operationen, och att det inte är blåmärket hon oroar sig för.

”Operationen satte förstås sina spår i form av ett jättelikt blåmärke. Detta kommer dock snart att vara borta. Men tänder till skruvarna kommer jag inte att få förrän tidigast i mitten av april!” skriver Elisabet.

Titanskruvarna i tänderna ska nu växa samman med tandbenet under en tid – för att ge Elisabets nya kronor ett ordentligt fäste, förklarar hon.

Vi hoppas att allt nu går bra för dig, Elisabet! Skicka gärna era styrkekramar till denna fantastiska journalist och tv-stjärna i kommentarsfältet!