GRATTIS: ”En plats i solen”-Jonnie fyller 50 år – varma orden efter kollegornas vackra hyllning

Jonnie Irwin, "En plats i solen"

Foto: TV4/Instagram

Jonnie Irwin, känd från ”En plats i solen,” firar nu sin 50-årsdag. På sin Instagram har han delat med sig av sin stora tacksamhet efter de fina gratulationerna han fått.

I flera år briljerade brittiska programledaren Jonnie Irwin i tv-rutan med både ”En plats i solen” och ”En plats på landet”.

Han blev en storfavorit hos tittarna och hyllades både i England såväl som här i Sverige.

Foto: TV4

Men plötsligt förändrades allt när han i november 2022 bekräftade att han drabbats av cancer.

”Försöker vara positiv”

Det är ett besked som hade varit svårt för vem som helst att acceptera, speciellt om man som Jonnie har småbarn och är mitt uppe i livet.

Därefter har det varit en tuff kamp mot sjukdomen, och på sociala medier har han öppet delat med sig av sin resa.

Men även om det varit ett jobbigt år, så har Jonnie försökt vara så positiv som möjlig.

– Jag vet inte hur länge jag har kvar, men jag försöker vara positiv och min inställning är att jag lever med cancer, jag är inte döende av det. Jag sätter små markörer – saker jag vill vara med om. Jag gör allt jag kan för att hålla kvar dagen så länge som möjligt. Det är jag skyldig Jess och våra pojkar. Vissa personer i min position har ”bucket lists”, men jag vill bara att vi ska göra så mycket vi kan som familj, sa han till tidningen Hello! i november 2020.

Jonnie Irwin fyller år

Nu har det blivit dags för Jonnie att fira sin 50-årsdag. En dag läkarna aldrig trodde att han skulle få se, enligt Daily Mail.

I skrivande stund har han nyligen spenderat några dagar på sjukhuset. Där han bland annat tittar på kollegorna på BBC.

I samband med morgonsändningen passade de på att gratulera honom, något som han uttrycker stor tacksamhet för.

”Jag trodde inte att jag skulle titta på BBC Morning Live från en sjukhussäng, men det är bara en del av berg- och dalbanan i livet som den här sjukdomen slänger mot en. Jag måste erkänna att jag blev väldigt rörd av födelsedagshälsningen från teamet inför min födelsedag på fredag- tack så jättemycket, ” skriver han på sin Instagram.

Som tur var fick Jonnie åka hem från sjukhuset under måndagen, och vi hoppas att han får fira sin födelsedag hemma tillsammans med familjen.

Grattis på födelsedagen, Jonnie! Alla styrkekramar till dig.

Exit mobile version