Gunilla Perssons plötsliga kroppsbeslut– bara veckor innan Melodifestivalen: ”Min största svaghet”

Gunilla Persson Mellon

Foto: TV3, Instagram

Om en månad uppträder Gunilla Persson i ”Melodifestivalens” tredje deltävling. Fram till dess är hon fast besluten att inte ändra på en särskild sak när det kommer till hennes egen kropp.

Nu ber hon omvärlden om tips och råd för att lyckas med sitt mål.

Hade någon påstått för ett halvår sedan att tv-profilen Gunilla Persson, 65, känd från ”Svenska Hollywoodfruar”, skulle medverka i ”Melodifestivalen” 2024 skulle många ha fnyst eller skrattat.

Som pausunderhållning då eller?

Läs mer: Gunilla Perssons nya stenhårda anklagelse mot Mauri – efter orden i Nyårskaramellerna

Nej, som artist.

Den 17 februari tar hon plats i Vida Arena i Växjö för att sjunga sin låt ”I won’t shake (La la Gunilla)” i den tredje deltävlingen.

Gunilla Persson är målinriktad nu inför ”Melodifestivalen”. Foto: TV3

Lasse Holms kritik mot Gunilla Persson

Alla är inte helt nöjda med att realitystjärnan ska delta i Sveriges största musiktävling.

Den legendariska låtskrivaren och artisten Lasse Holm, 80, tycker att det är ett hån mot landets unga och talangfulla musiker att låta 65-åringen ställa upp i och med att hon inte är någon utpräglad artist.

– Jag måste ju säga att det är förakt för alla unga begåvade och duktiga låtskrivare och artister som inte kommer med i ”Mello” när man tar in Gunilla Persson. Det är inget fel på Gunilla som person, men det är SVT:s tänk som jag är väldigt kritisk mot, har han sagt i podden ”Lördagsgodis”.

Nu ska det sägas att Gunilla Persson faktiskt tar väldigt seriöst på sin egen medverkan i ”Melodifestivalen”.

– Det är jättehäftigt. Häftigt är rätt ord, för det här är något man aldrig hade tänkt göra i sitt liv. Men här sitter jag nu, snart är det jul, och jag ska tävla i Europas största tävling för musik, sa hon i en intervju med Nöjeslivet i december.

Så här beskrev hon då sitt bidrag:

– Den är väldigt up-beat, rolig. Den handlar om mig och texten är spot on. Det är en låt som kommer fastna i allas huvuden. Det handlar om vem jag är, och vad som har hänt mig framför allt under de år jag varit aktuell på tv.

Det finns enligt Gunilla egentligen bara en sak som kan gå fel under framträdandet.

– Om jag har höga klackar så blir det fel, sa hon till Nöjeslivet och skrattade:

– Nej, jag tror nog inte att det blir fel. Det blir nog rätt!, fortsatte hon.

Gunilla Perssons kroppsbeslut

Med en månad kvar till det är dags för Gunilla att tävla i ”Mellon” finns det däremot en sak som hon är väldigt noggrann med att inte misslyckas med.

Det handlar om den egna kroppen – i synnerhet hennes vikt.

Hon vill inte riskera att gå upp i vikt nu inför tv-framträdandet. Det skulle eventuellt kunna innebära en katastrof med tanke på att hennes kläder är skräddarsydda för att sitta perfekt.

Tänk på något annat än choklad, Gunilla! Foto: TV3

Hon är väldigt nitisk med sin vikt och försöker nå ut till sina följare på sociala medier för att få tips och råd från dem hur hon ska lyckas med sitt mål.

Jag är hungrig hela tiden därför att jag får inte gå upp i vikt. Måste hålla vikten nu. Jag är som jag var efter Biggest looser VIP – några tips för att dämpa hungern? Aladdin-asken som vi fick av Fredrik Cardiac Andersson till jul hjälpte förstås inte. Min största svaghet är choklad. Men den mörka 100 procent kakao är ju nyttig i alla fall”, skriver hon på Instagram.

Det återstår att se om Gunilla Persson lyckas hålla sig i skinnet under den här månaden som återstår innan hon äntligen står på scenen i Växjö.

Lycka till i ”Melodifestivalen” 2024, Gunilla Persson.

Och hoppas du lyckas med ditt mål inför tävlingen.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version