Karl Fredriks glädjebesked med fästmannen Petter – nya stora steget i relationen: ”Känns jättebra”

Karl Fredrik Gustafsson och hans partner Petter Kjellén har blivit två riktigt folkkära svenska profiler.

Nu bekräftar Karl Fredrik att det går framåt med renoveringen av deras nya hus och att de verkligen ser fram emot att få flytta in.

– Det känns jättebra, säger Karl Fredrik i en intervju med Hänt.

Programmet ”Karl Fredrik på Österlen” i TV4 har gjort stor succé och blivit en riktig tittarfavorit hemma i de svenska tv-sofforna.

Kanalen själva beskriver det som en:

”Svensk livsstilsserie om trädgårdsprofilen Karl Fredrik Gustafsson och den vackra 1600-talsgården Eklaholm på Österlen.”

Karl Fredrik på Österlen säsong 3 har premiär 28 april i TV4. Foto: Nexiko / TV4
Foto: Nexiko / TV4

Karl Fredrik på Österlen i TV4

Genom seriens gång har vi fått följa med på både det ena och det andra.

Bland annat evenemang i orangeriet på Eklaholm, midsommarfirande och inte minst har vi fått mängder av härliga blomstertips.

Den härliga och varma floristen Karl Fredrik har genom programmet blivit en omtyckt tv-profil och utöver trädgårdsfix har vi även fått följa hans relation med kärleken Petter Kjellén.

Nya glädjande besked

Genom åren har paret blivit både välkända och älskade och därav har det varit full rulle på gården.

För att få lite mer avskildhet och värna om sitt privatliv har de därför valt att köpa ett nytt hus en bit bort.

Och nu kommer Karl Fredrik med mycket glädjande besked gällande ett stort steg för paret.

Kan snart flytta in i nya huset

Efter en lång tids renovering börjar det nämligen äntligen lida mot sitt slut och i påsk hoppas han att de ska kunna flytta in i sitt nya hus.

– Det händer mycket roligt. Framförallt nya huset som jag är i just nu. Här håller vi på med slutrenoveringen så det är snart dags för möblering. Vi har börjat lite smått, så det känns jättebra, berättar Karl Fredrik i en intervju med Hänt.

”Lantlig idyll med en exklusiv touch”

Han förklarar i samma intervju att det känns roligt att renoveringen kommer kännas klar när de väl flyttar in. Till skillnad från Eklaholm, som är ett pågående projekt.

– Eklaholm är ju ett pågående projekt och är. Men det här har vi renoverat allting. Plockat fram mycket gammalt fint, gamla trägolv, fina lister, behållt gamla golv och satt in antika kakelugnar. Satt upp stuckatur i badrummen. Det är en lantlig idyll med en exklusiv touch skulle man kunna säga.

STOCKHOLM 20221213 Petter Kjellén och Karl Fredrik Gustafsson anländer till galapremiären av filmen "A Man Called Otto" på Rigoletto. Foto: Henrik Montgomery / TT
. Foto: Henrik Montgomery / TT

Nya säsongen drar i gång i vår

Han berättar också att tittarna absolut kommer få följa med och se hur det parets nya boende ser ut, även om det är tanken att det ska vara lite mer privat.

En ny säsong av succéprogrammet drar nämligen i gång under våren och han utlovar mycket nya och härliga projekt.

– En hel del nytt faktiskt. Inte minst en del från nya huset, så det är jättekul. Och bland annat en härlig resa som tittarna får följa med på, säger Karl Fredrik till Hänt.

Vi är så glada för er skull och önskar er stort lycka till!