Filip Lamprecht bryter tystnaden om Noterius – så är relationen efter ”Sveriges mästerkock VIP”

Filip Lamprecht och Marcus Noterius är två av deltagarna i årets ”Sveriges mästerkock VIP”.

Kanske är de en omaka duo, men de har onekligen fattat tycke för varandra. Så pass att Filip lagt ut en story på Instagram där han hyllar sin nye vän.

President över Marcus Noterius fanclub”, skriver han.

”Sveriges mästerkock VIP” är inne på sin fjärde säsong i TV4.

Tidigare år har artisten Eric Gadd, ex-fotbollsspelaren Jesper Blomqvist och dansaren och programledaren Carin da Silva stått som slutsegrare.

Vem som vinner i år återstår att se.

Sveriges mästerkock VIP deltagare
Kändisgänget som är med och tävlar i ”Sveriges mästerkock VIP” den här säsongen. Foto: TV4/C More

De åtta som valts ut att tävla i år är Hollywoodfrun Maria Montazami, artisten och mångkonstnären Dominika Peczynski, skidskytten Magdalena Forsberg, sångaren och skådespelaren Anders Ekborg, entreprenören Filip Lamprecht, TV4-reportern Marcus Noterius, artisten och programledaren Tone Sekelius samt ”Gift vid första ögonkastet”-deltagaren Arvid Stark.

Det tvingas deltagarna göra

Deltagarna ställs inför alla möjliga utmaningar i köket. Första veckan skulle de exempelvis laga sina personliga paradrätter – då åkte heller ingen ut ur programmet.

De skonades av jurymedlemmarna Tom Sjöstedt, Mischa Billing och Marcus Samuelsson.

Denna vecka var fjolårssegraren Carin da Silva tillbaka som gästdomare. De lagade då den belgiska nationalrätten moules frites.

Det gick tyvärr inte så bra för TV4:s flygande reporter Marcus Noterius – han blev därmed den första som tvingades lämna programmet.

När han lämnade ifrån sig sitt förkläde sa Mischa att han på väldigt kort tid hade lyckats beröra alla som arbetar med ”Sveriges mästerkock VIP”.

Filip Lamprecht – som är en uttalat stor beundrare av Noterius – var lite rörd när han tog farväl av sin nye vän.

Filip Lamprecht
Filip Lamprecht. Foto: TV4

Filips hyllning på Instagram

Nu när programmet börjat sändas blir det tydligt att Filip och Marcus fortfarande har en väldigt fin relation och att de är goda vänner.

I onsdagens avsnitt framkommer det att Marcus är lite av en idol för Filip. Det spinner han vidare på i en Instagram-story som han publicerade efter Noterius uttåg ur programmet.

President över Marcus Noterius fanclub”, skriver han.

Vi kan nog alla enas om att ”Sveriges mästerkock VIP” blir lite tråkigare nu när glädjespridaren Marcus Noterius inte längre är med.

Vilken härlig ”bromance” det verkar vara mellan de här två herrarna.

En oväntad vänskap är alltid kul att se.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev