Kraftiga känslor efter Casper Janebrinks nya bild med hustrun Therese Andersson – beslutet inför alla

Här är Casper Janebrinks nya glädjebesked med hustrun Therese Andersson.
Efter nya bilden på paret säger alla nu samma sak!

Det har hänt massor i Casper Janebrinks liv på senare år. Den folkkäre artisten och underhållaren delar scen med de övriga medlemmarna i det populära dansbandet Arvingarna. Dessutom har tv-tittarna fått se honom göra som han gjorde även förra sommaren; nämligen som en av två programledare i ”Bingolottos sommarkväll” tillsammans med Agneta Sjödin.

Senare i vinter är han åter aktuell med turné tillsammans med sina bandkamrater i Arvingarna. Det handlar om ”Klart det ska bli jul” – en julshow med start i Örebro 28 november och final i Kungsbacka två dagar före julafton. Det blir gruppens första stor julturné. Och i vår är det premiär krogshowen ”Arvingarna-Festen” på Kajskjul 8 i Göteborg.

Men vid sidan av scenen har en hel del förändringar ägt rum de senaste åren för Partillesonen. I början av 2022 meddelade artisten att han och hustrun sedan många år, Helena skulle skiljas. Kort därefter kom nästa stora besked – när Casper bekräftade att han hittat kärleken på nytt.

Casper och Therese har ett barn ihop

Janebrink hade förälskat sig i 18 år yngre Therese Andersson.

LÄS MER: Casper Janebrink bryter tystnaden – nya bekännelsen om otroheten mot exfrun Helena Janebrink

Sedan dess har det hänt massor i parets nya liv tillsammans. Framför allt välkomnade Therese och Casper sitt första gemensamma barn i september 2022.

– Det är helt fantastiskt att göra det en gång till. Att få uppleva det, säger Janebrink i ”Nemo möter en vän”.

Och den 31 augusti 2024 blev en mycket speciell dag för paret. Då valde nämligen Casper och Therese att ingå äktenskap med varandra!

– Det känns väldigt bra. Det har varit en underbar helg och att få vara med nära och kära och glada gäster så att det blev ett väldigt fint bröllop. Jag är supernöjd!, har Casper Janebrink tidigare berättat för Nöjeslivet.

Hit går bröllopsresan

Efter att ha knutit hymens band med sin älskade Therese är nu tanken att de ska åka på bröllopsresa tillsammans.

– Det är väl tanken att vi ska åka iväg en liten sväng någonstans. Jag är väldigt sugen på att åka till Rom i Italien, säger Casper Janebrink.

Men innan en eventuell Italienresa är aktuell, har paret nyligen gjort en annan resa. Nämligen den från Västsverige – till huvudstaden. På Instagram skålar Casper och Therese under vad som tycks vara en barnfri kväll för de lyckliga tu. Janebrink förklarar att det är musikal som står på schemat.

– I kväll gör vi Stockholm, ”Deeamgirls”, skriver han på Instagram till bilden där paret matchar i svart outfit och visar kärleksfulla gester till varandra.

Följarna jublar efter att ha sett bilden.

– Som vi säger. Ni har äktenskapstycke! skriver en följare i kommentarsfältet.

– Skål & grattis till er, ni är sååå fina ihop, skriver en annan.

– Ni är fina båda, skriver en tredje.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version