Lars ”Lasseman” Larssons lyxköp – visar upp sin nya dyrgrip: ”Drömmer om…”

Arvingarnas Lars ”Lasseman” Larsson är för tillfället mitt uppe i en stor renovering av hans och fruns lyxvilla i Göteborg.

Nu visar paret upp ett nytt köp på sin Instagram – som verkar vara en morot för att renoveringen ska gå snabbare.

Lars Larsson, mest känd som ”Lasseman”, är en av medlemmarna i den folkkära kvartetten Arvingarna. Bandet slog igenom stort när de vann Melodifestivalen 1993 med storhitten ”Eloise”.

Och efter att ha tävlat i Melodifestivalen igen 2019 har bandet fått ett nytt uppsving. Sedan dess har de hunnit tävla i Mello ytterligare en gång, haft sitt eget tv-program i ”Arvingarnas sommar” och hållit i krogshowen ”I love Arvingarna” i Göteborg.

De släppte även ett julalbum i fjol.

Arvingarna i egna tv-programmet ”Arvingarnas sommar” – som spelades in i Lassemans tidigare hus. Foto: Pressbild

Råkade ut för olycka

Men bandet har även drabbats av bakslag under hösten. Gitarristen och sångaren Lasseman råkade nämligen ut för en otäck olycka och tvingades åka till sjukhus med ambulans i september.

Orsaken var att han hade trillat ner för en brygga, något han berättade om för sajten Hänt.

– Jag trillade ner från en brygga och landade lite olyckligt på ryggen. Så jag har fått två ryggkotor ihoptryckta. Så denna veckan, det är en repetitionsvecka också så det har varit lite svårt att vara med. Men jag är med idag och har lite smärtstillande och så, sade Lasseman då till Hänt.

Han lyckades ändå genomföra krogshowen, men sannolikt blev hans stora villabygge med hustrun Therese lite åsidosatt.

Lasseman
Foto: TV4

Lasseman och frun Thereses lyxbygge på Ängholmen

Förra hösten köpte nämligen han och hustrun Therese ett nytt hus på Ängholmen i Göteborg. Sedan dess har de renoverat huset, något de delat med sig av på ett gemensamt Instagramkonto.

Nu har paret kommit rätt så långt med bygget.

I ett Instagraminlägg har paret berättat att utbyggnaden är nästintill klar men att det återstår en del utmaningar.

Att få tätt mellan tillbyggnad och befintligt hus kan ha sina utmaningar.Här går det nya plåttaket lite för högt vilket gör att vi ska byta ett fönster till ett mindre. Fönstret står i garaget men dessvärre har vi inte prioriterat att byta det utan riktat in oss på att få tillbyggnaden hyfsat klar utvändigt.Regn och blåst är det ju en del av och för att det inte ska bli blött in emellan har vi fått göra en tillfällig lösning som behöver ses över emellanåt. Inom kort är det prio på att sätta in det mindre fönstret och få tätt”, har paret skrivit.

Visar upp nya dyra ägodelen

Men det behövs också morot för att renovera ett hus. Nu visar paret upp en ny dyr ägodel som de verkar ha införskaffat nyligen.

I en ny Instagramvideo syns Lasseman gå upp till sin bil – som är av det dyra märket Porsche.

”Drömmer om att få bort byggställningar och kunna köra in bilen i garaget”, skriver paret.

Foto: Instagram

Inte illa! Kämpa på med renoveringen!