Lassemans förändring efter olyckan – nya bilden på Arvingarna-stjärnan väcker känslor: ”Stackars”

Arvingarna, Lasseman

Strax innan Arvingarna skulle dra igång sin krogshow “I <3 Arvingarna” var Lasseman med om en olycka som orsakade två ihoptryckta ryggkotor.  Strax efter händelsen visade Lasseman upp ett par kryckor på Instagram, vilket fick fans att oroa sig. Nu, några veckor efter olyckan, visar stjärnan upp en ny förändring som får folk att visa sitt stöd. 

Lars “Lasseman” Larsson, 50, har haft ett händelserikt år med stora framgångar för Arvingarna. Förutom att hans gamla altan gästats av stora artister i och med “Arvingarnas sommar”, så har han och de övriga bandmedlemmarna repat inför hösten och vinterns stora krogshow:

”I <3 Arvingarna”. 

Lasseman och Casper i ”Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan”. Foto: TV4

Strax innan öppningspremiären såg det dock ut som att showen skulle kunna hotas då Lasseman var med om en olycka. 

I en intervju med Hänt i början av september berättade Lasseman att han trillat ner för en brygga och landat illa på ryggen.

Lasseman fick då åka in till sjukhus akut i ambulans. Väl där bestämde personal att han skulle röntgas

Lasseman akut till sjukhus

Efter olyckan uppdaterade Lasseman sina följare på Instagram om läget. 

“Nu blir det ny röntgen av ryggen för att se så det inte är nåt som läker fel”, skrev han då, tillsammans med en bild på sig själv och en på ett par kryckor. 

Med trots att premiären av liveshowen “I <3 Arvingarna” bara var någon dag bort så lät sig inte Lasseman stoppas av olyckan. 

Någon dag senare la han upp en Instagramstory där han visade upp ett glatt humör med hälsningen “Hoppas vi ses där”, gällande showen. 

Lassemans besked

Kalaset är nu i full gång, och än så länge ser det ut som att Lasseman är med på tåget och ger publiken vad de vill ha.

Dock med en liten restriktion från läkarna. 

I sitt senaste inlägg på Instagram visar Lasseman upp sina nya kroppsbonad som ska hjälpa hans läkning. 

“Vad tycker ni om min ”blingande” trepunktskorsett?”, skriver Lasseman. 

En trepunktskorsett är till för att avlasta ryggen och stabilisera och korrigera den. De som bär den har oftast smärta efter en operation, eller har som syfte att minska risken för ytterligare skada. 

LÄS MER:

”Wow, snygg”

Reaktionerna lät inte vänta på sig, och av kommentarerna på Instagram att döma kan man nog ana att Lasseman fått motivation och styrkekramar att läka för den fortsatta showen.

“Många stora krya på kramar till dig o hoppas du blir krya med din rygg snart. Ta hand om dig”, lyder en av de många kommentarerna.

“Wow snygg”, skriver en annan.

“Aj hoppas du blir bättre snart”.

Krya på dig och hoppas den gör lika mkt nytta som den är snygg”.

”Allt klär en skönhet”, fyller en till i.

Även vi skickar såklart våra styrkekramar till Lasseman. Dela gärna några fina ord i kommentarsfältet på Facebook du med.

Exit mobile version