Foto: TV4

Vrede efter Arvingarnas säsongsfinal i TV4 – besvikelsen efter bilderna: ”Så jäkla dåligt”

Arvingarna har bjudit tv-tittarna på härliga dansbandsdängor hela våren och sommaren.
Men nu har programmet ”Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan” gått i mål.
Samtidigt vädrar flera tittare missnöje med en specifik detalj ur säsongsfinalen.

Folkkära dansbandet Arvingarna gjorde under våren comeback med en ny säsong av uppskattade musikprogrammet ”Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan” i TV4.

Gruppen är ett av Sveriges mest folkkära inom sin genre – och de har under åren turnerat land och rike. Den populära kvartetten består av Casper JanebrinkTommy CarlssonKim Carlsson och Lars ”Lasseman” Larsson. Under åren har kvartetten fått stora hits med bland annat Melodifestivalvinnaren tillika 90-talsklassikern ”Eloise”, samt bidragen ”Tänker inte alls gå hem” och ”I do” som tävlat på senare år.

Arvingarnas sommar 2022. Foto: Jakob Dahlström/TV4
Arvingarnas sommar 2022. Foto: Jakob Dahlström/TV4

För andra sommaren i rad sändes musikprogrammet ”Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan” i TV4. Det spelades in i Långedrag, strax utanför Göteborg och i helgen gick årets säsong i mål. Då gästades Arvingarna av artistkollegorna Clara Klingenström, Chris Kläfford, Marcus Berg, Sofia Henriksson – och så Flamingokvintetten, dansbandspapporna till dagens Arvingar.

Men efter programmet har många tittare hört av sig såväl till Arvingarna som TV4 via sociala medier. Många är upprörda över att just Flamingokvintetten inte gavs större utrymme i säsongsfinalen.

”Vart tog farsorna vägen. Det är ju därför ni är där ni är nu Flamingokvintetten på våran tid var ju så jävla goa, har burit deras grejer när dom var på Grand i Länghem, mycket fina minnen därifrån, och alltid så genomtrevliga killar”, skriver en tittare i en kommentar till Arvingarnas inlägg på Instagram.

Och den tittaren verkar inte vara ensam.

”Väntade på Flamingo!!!! Men det var ju knappt inget alls med dem. Stort Flamingofan och även Streaplers”, skriver en annan besviken tittare till TV4 på kanalens Instagram-sida.

LÄS MER: Bluffen i Arvingarnas nya sommarprogram – folkkäre profilen om detaljen som lurar tittarna

”Bra program men trodde att Flamingokvintetten skulle få sjunga en låt också”, skriver en annan tittare.

Som får medhåll av flera andra.

”Trodde jag med blev lite besviken”, skriver en tittare som också längtade efter att få se Flamingokvintetten.

”Jättebra program Clara Klingenström och Chris Kläfford är bra men varför fick inte Flamingokvintetten sjunga det lila de sjöng räknas inte så jäkla dåligt”, skriver ytterligare en tittare.

”Arvingarna är så bra men blev jävligt besviken att inte Flamingokvintetten fick sjunga en låt”, skriver en tredje tittare.

Sammantaget verkar de flesta tittarna i alla fall vilja att TV4 visar en ny säsong av ”Arvingarnas sommar” lagom till nästa år.

”Bra program och härlig stämning. Irriterande med många reklamavbrott. Hade hoppats på att att Dennis från Flamingokvintetten hade fått sjunga med er, kanske borde programmet vara lite längre. Hoppas på fortsättning”, skriver en tittare på TV4:s Instagram-sida.

Vad tycker du om kritiken mot ”Arvingarnas sommar” – väntade du också på att få höra Flamingokvintetten sjunga? Vill du se en ny säsong av programmet nästa sommar? Skriv gärna en kommentar.