Lottas intima besked – ärliga orden om Mikael: ”Det har jag aldrig upplevt med en man förut”

Det har gått snabbt fram för Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandström.

Nu berättar paret om hur relationen växt fram och hur kärleken upplevs starkare för varje dag som går.

– Jag visste naturligtvis vem Lotta var, men det var en ytlig betraktelse, berättar Mikael Sandström för Aftonbladet.

Kärleken sprudlar om Lotta Engberg, 58, och Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 63.

Mycket har hänt sedan paret började träffas för drygt ett år sedan. Idag bor de tillsammans i en nyköpt villa belägen i Mölnlycke, utanför Göteborg.

Men med flytten var det inte bara det långa singellivet som Mikael lämnade bakom sig.  Huset i Hallstahammar fick säljas och Mikael sa även farväl till arbetet som doktor på Lasarettet, i Lindesberg.

Men vad gör man inte för kärleken? Dessutom verkar det populära paret stormtrivas över beslutet.

Lotta Engberg
Foto: TV4

”Tio gånger snyggare”

Med en gnutta distans till parets händelserika år berättar nu paret för Aftonbladet om hur bilden av varandra förändrats sedan de träffades.

– Jo, men gånger tio. Mikael är tio gånger snyggare, jag slås av det varje dag. Vad jag inte riktigt visste var att han är så fruktansvärt rolig. En sån bus-spelevink-tok-kille, att få upptäcka en sån sak är fantastiskt. Vi får skrattanfall tillsammans nästan varje dag, det har jag aldrig upplevt med en man förut. Nu blir jag nästan tårögd. Jag vill vara med honom, det är roligt, det är skönt, det är intensivt, säger Lotta till Aftonbladet.

Mikael Sandström
Foto: TV4

”Gräva där man står”

Mikael berättar att han kände till Lotta sedan tidigare, men att han inte i sin vildaste fantasi kunnat drömma om livet de delar idag. 

– Jag visste naturligtvis vem Lotta var, men det var en ytlig betraktelse. När det gäller mitt singelskap så var det lite att man får väl gräva där man står, jag hade inte mina tankar på Liseberg direkt, det är för svårt för att lyckas så det hade hjärnan sorterat bort undermedvetet, säger Mikael till Aftonbladet.

Mikael Sandström, lotta engberg
Foto: Stina Stjernkvist/TT

Relationen har blivit djupare

I vintras syntes paret i, ett tidigare inspelat avsnitt av, ”Tillsammans med Strömstedt”. Efter att programmet sänts på TV4 var det flera tittare som reagerade över att Mikael ”inte verkade lika kär” som Lotta i programmet. 

Kanske var reaktionerna en aningen överdrivna men Mikael berättar att mycket faktiskt förändrats sedan dess.

– Jag tror att jag sa: ”Jag älskar dig nästan”, eftersom vi var på olika platser tidsmässigt. Nu ska jag inte hålla en föreläsning om kärlekens kemi, men ja, vi var på lite olika platser då och vi är på en annan plats nu, en bättre och djupare plats, berättar Mikael för tidningen.

Ni är så underbara tillsammans! Älskar ni också Lotta Engberg och Mikael Sandström? Lämna gärna en kommentar på Facebook!