Melindas beslut efter bröllopet med ”E-Type” – det ska hon heta nu: ”Jag kommer att…”

Foto: Instagran/missmelinda_j

För lite mer än två veckor sedan sade artisten Martin ”E-Type” Erikson och författaren och familjehemsmamman Melinda Jacobs ”ja” till varandra i kyrkan.

Sedan dess har de bland annat hunnit med en bröllopsresa till Venedig.

Nu avslöjar dessutom Melinda att hon, efter den stora lyckan med maken, kommer att byta namn.

Det var lördagen den 16 september som den stora dagen inträffade. Martin ”E-Type” Erikson, 58, fick äntligen sin Melinda Jacobs, 39, och vigseln ägde rum i Vadstena kyrka.

Statsministerhustrun Birgitta Ed vigde paret och åkte sedan även, ihop med sin make Ulf Kristersson, i brudparets droska till festlokalen som faktiskt var på Vadstena slott.

Det var en hejdundrande tillställning som gästades av nära 300 människor. Som förväntat hade delar av festen ett vikingatema. ”E-Type” är ju nämligen en stor historiaälskare och vurmar särkilt för vikingatiden. Han äger även en vikingarestaurang vid namn Aifur i Gamla stan i Stockholm.

Läs mer: Här får Martin ”E-Type” Erikson sin Melinda Jacobs – första orden om stora lyckan: ”Häftigt”

– Det krävs ganska lång planering att få till ett sådant här bröllop och man har en vision och bild av hur det ska bli och sedan blir det ännu bättre. Det blev verkligen sagolikt, en fantastisk dag. Jag kände mig så fin och det var så mycket folk. Alla var glad, och det var helt perfekt, berättar Melinda Jacobs för Expressen ungefär två veckor efter bröllopet.

Melindas ord om bröllopsresan till Italien

Hon konstaterar att i princip ingenting gick fel och det blev inga större fadäser under festen. Alla var glada, kärleksfulla och lagom förfriskade.

Det enda problemet var att släpet på hennes klänning var aningen långt, så hon trampade på det och snubblade till ett par gånger. Men inte mer än så.

Efter den stora festen styrde brudparet – och dottern Izadora som är yngre än ett år – kosan mot Italien. En romantisk bröllopsresa i den fantastiskt vackra staden Venedig.

– Venedig passar mig och Martin eftersom vi båda gillar det gamla och det historiska. Det var lika lyckat det, säger hon till Expressen.

Foto: TV4

I samma intervju avslöjar hon också att hon planerar att byta namn nu när hon är gift. Många har säkert funderat över om ett namnbyte skulle ske och hur det skulle påverka Melinda och ”E-Type”.

Nu är svaret här.

Det blir faktiskt ett tillägg av namn, snarare än ett regelrätt byte.

Läs mer: Melinda Jacobs kärlekslycka med E-type – nya privata bilderna från bröllopsresan väcker känslor: ”Vackert och romantiskt”

– Jag kommer att lägga till Erikson, bekräftar hon.

Samtidigt skrattar hon bort reporterns fråga om det fanns några möjligheter att hon skulle lägga till namnet ”E-Type”. Men då säger hon att det aldrig var aktuellt.

Vad härligt att bröllopet gick precis som ni ville och att ni är nöjda. Resan till Venedig lät också helt perfekt.

All lycka till i framtiden, Melinda och ”E-Type”. Ni är så fina ihop!

Exit mobile version