Mia och Jesper Parnevik firar 30 år som gifta – så träffades makarna: ”Har inga ord”

Mia och Jesper Parnevik träffades i ung ålder och deras kärlek brinner lika stark nu som det gjorde då. Nu har makarna nått en enorm milstolpe ihop – de firar nämligen 30 år som gifta.

Det är en livstid”, skriver Mia Parnevik på Instagram.

Det är få familjer som vi har fått se på så nära håll som Parneviks. För flera år sedan hade de ett reality-program där tittarna fick en inblick i deras lyxiga vardagsliv i Florida i USA.

Varje vecka bjöds nya gäster in till programmet som fick bo och umgås med familjen Parnevik i ett par dagar.

I programmet såg man även Jesper och Mia Parneviks fyra barn, Peg, Penny, Phillipa och Phoenix bråka som bara syskon kan. Serien fick dock bara tre säsonger.

Så träffades Jesper och Mia Parnevik

Jesper fick syn på Mia för första gången kort efter att han hade slagit igenom som golfproffs. Mia bodde i samma stad och jobbade som barnflicka. Jesper var från början inte särskilt intresserad av att prata med Mia utan siktade in sig på hennes kompis.

När både han och hans vän ville gå fram till samma tjej, bestämde de sig för att kasta slant om vem som skulle få chansen. Jesper förlorade och fick istället prata med Mia. Något han idag beskriver som den bästa förlusten han någonsin haft.

– Både han och jag ville ha hennes kompis så vi singlade slant och jag torskade och fick Mia. Vilket är den bästa förlusten jag har haft här i livet, har Jesper berättat för Aftonbladet.

Firar 30 år som gifta

Jesper och Mia blev ett faktum och kan nu glädjas över att ha nått en milstolpe i förhållandet. De firar nämligen 30 år som gifta!

I ett inlägg på Instagram berättar nu Mia om den härliga nyheten.

Det är en livstid. Idag firar vi 30 år av äktenskap (och nästan 40 år tillsammans). Jag har inga ord för hur mycket jag älskar dig Jesper Parnevik, så här är några bilder. ALLTID OCH FÖR EVIGT DIN MIA”, skriver hon.

Det hon delar är ett bildspel med flera foton från deras unga tid ihop till idag.

Ni är så himla fina Mia och Jesper, vi önskar er all lycka!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev