Patrick Ekwalls besked med nya yngre kärleken – därför tänker de inte flytta ihop: ”Inte så enkelt”

I somras bekräftade Patrick Ekwall att han hade en ny flickvän. Detta drygt två och ett halvt år efter att frun Hannah tragiskt gått bort i cancer.

Nu berättar han mer om hur 19 år yngre kärleken Camilla och hans tioåriga dotter Tindra kommer överens.

För nästan tre år sedan dog sportjournalisten Patrick Ekwalls, 58, fru Hannah i bröstcancer. En oerhört tragisk nyhet som påverkade många människor.

Han skrev boken ”En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon” kort efter hennes död – där han berättade om deras förhållande.

Patrick och Hannah fick en dotter, Tindra, som i dag är tio år gammal. Han har sedan tidigare även dottern Wilma. Nu går mycket av hans tid åt till att se till att yngsta dottern har det bra, då han är ensamstående.

Läs mer: Patrick Ekwalls stora kärlekslycka med 19 år yngre flickvännen – nya bilden väcker reaktioner: ”Varm i själen”

Berättade om flickvännen i somras

I somras bekräftade han att han träffat kärleken på nytt. Den 19 år yngre PR-konsulten Camilla Coene, 39, är Patricks flickvän. Hon bor på Lidingö med sina två döttrar.

De dejtade ett tag innan de blev offentliga, eftersom de villa lågt av respekt för alla inblandade, särskilt barnen.

– Allt har gått oväntat bra. Tindra har verkligen tagit till sig Camilla på ett bra sätt. Hon har dessutom två tjejer i Tindras ålder, vilket blev ett bingo i sammanhanget. När man varit i min situation är det speciellt och känsligt, man har en massa åsikter att handskas med när man träffar någon och blir kär, sa han nyligen till Allas och syftade på att många har åsikter om att han skaffat en ny partner efter fruns död.

I samma intervju pekade han ut Camillas bästa egenskaper, vilka gjorde att han föll för henne. Patrick beskriver henne som förstående, kärleksfull och en fantastisk människa. Han bekräftade även att hans nya kärlekspartner accepterats av tioåriga Tindra.

– Hon är klok, härlig och fin. Camilla har fört in något positivt och nytt i mitt och vårt liv igen. Utan att veta tror jag att Tindra tycker om att se mig glad och lycklig igen, sa han till Allas.

Patrick Ekwall
Patrick Ekwall med nya kärleken Camilla Coene. Foto: Instagram

Patrick Ekwall om boendefrågan

Nu har den gode Patrick Ekwall uttalat sig igen om sin nya kärlek – och om hur det fungerar att dejta Camilla och samtidigt leva ihop med dottern Tindra på heltid.

– Dom är supertajta, dom är grymma. Vi bor ju inte ihop, så vi träffas ju så mycket vi kan, säger han till Hänt.

Han får frågan om han och Camilla ser en framtid ihop då de kanske bor i samma hus. Är det någonting han kan se längre fram?

– Det vill vi säkert men ja. Det är inte så enkelt att bara rycka upp barn och så. Det finns andra vuxna involverade. Det är bra nog som det är, svarar han.

Camilla Coene bor som sagt på Lidingö medan Patrick och Tindra bor i Bromma. Det är med andra ord en bit mellan de bådas hem.

Vi önskar er all lycka till i framtiden, Patrick. Hoppas du och Camilla har det bra med barnen och att ni får vara friska, pigga och glada. Störst av allt är kärleken.