Patrick Ekwalls kärlekslycka med 19 år yngre flickvännen Camilla – nya bilden väcker känslor: ”Oj!”

I februari 2021 dog Patrick Ekwalls fru Hannah i cancer. Drygt två och ett halvt år senare hittade sportjournalisten kärleken på nytt i 19 år yngre Camilla Coene.

I helgen var paret på fest på Grand Hôtel i Stockholm och lade ut en superfin bild på Instagram. Det har fått människor att reagera.

Vad roligt att du funnit kärleken igen. Så glad för din skull”, skriver en följare.

I mars 2020 upptäckte Patrick Ekwall och hans fru Hannah att hon hade en knöl i bröstet – det visade sig vara det värsta tänkbara. Till en början såg prognosen god ut och efter ett halvår kunde hon sluta med cellgifter.

Men den 27 november samma år fick de besked om att cancern var tillbaka och att den hade spridit sig till levern. Parets gemensamma dotter Tindra var bara 6 år vid tillfället.

I februari 2021 dog Hannah Ekwall, 39 år gammal.

Läs mer: Patrick Ekwalls nya besked om yngre kärleken Camilla – beslutet i relationen för dottern Tindra: ”Känsligt”

Patrick skrev boken ”En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon” kort efter hennes död – där han berättade om deras förhållande.

Patrick Ekwall
Patrick Ekwall. Foto: Instagram

I dag är Tindra 10 år och Patrick är ensamstående på heltid. Han har även dottern Wilma, 24, från ett tidigare förhållande.

Träffade Camilla i somras

I somras, nästan två och ett halvt år efter Hannahs död, träffade han kärleken på nytt i 19 år yngre Camilla Coene, 39. Hon jobbar som PR-konsult och bor på Lidingö med sina två döttrar.

– Hon är klok, härlig och fin. Camilla har fört in något positivt och nytt i mitt och vårt liv igen. Utan att veta tror jag att Tindra tycker om att se mig glad och lycklig igen, har han tidigare berättat för Allas.

– Allt har gått oväntat bra. Tindra har verkligen tagit till sig Camilla på ett bra sätt. Hon har dessutom två tjejer i Tindras ålder, vilket blev ett bingo i sammanhanget. När man varit i min situation är det speciellt och känsligt, man har en massa åsikter att handskas med när man träffar någon och blir kär, sa han också och syftade på att många har åsikter om att han skaffat en ny partner efter fruns död.

Att paret ska flytta ihop är inte aktuellt i nuläget. Det har att göra med barnen, att de inte vill ”rycka upp dem” från en plats där de har skola och vänner.

Nya bilden väcker känslor

Nu har paret visat upp sig på en ny bild som togs på Grand Hôtel i Stockholm under helgen. De var nämligen på 60-årsfest, så de var uppklädda och såg riktigt fina ut.

Partynight. Glitter, glamour och härlig stämning”, skriver Patrick själv.

Bilden har väckt känslor i Patricks kommentarsfält på Instagram. Följarna älskar vad de ser.

Patrick Ekwall och flickvännen Camilla Coene.
Foto: Instagram/patrickekwall

Vilket vackert par ni är. Var rädda om er kärlek och det vackra ni har hittat hos varandra nu. All Lycka till önskar jag er bara”, skriver en person.

Vad roligt att du funnit kärleken igen. Så glad för din skull”, kommenterar en annan.

Finaste & bästa paret”, skriver någon kort och gott.

Oj, vad fina ni är!”, skriver en fjärde.

Ni är verkligen superfina! Ta hand om varandra i framtiden, Patrick och Camilla. All lycka till!