Per Anderssons unika uppgörelse med ex-frun Malin – bekräftar planerna inför jul: ”Funkar skitbra”

Per Andersson med ex-frun Malin Karlsson

Foto: Janerik Henriksson/TT, Duygu Getiren/TT

Julen närmar sig och komikern Per Andersson ska ut på turné med artisten Måns Zelmerlöw.

Då behöver han stor hjälp av sin ex-fru Malin. De forna äkta makarna har nått en överenskommelse.

– Det funkar skitbra, säger Andersson till Aftonbladet.

Inför julen 2020 skulle den något oväntade duon Per Andersson, 47, och Måns Zelmerlöw, 37, framföra sin nyskrivna julshow ”Tomten och bocken” på Hamburger Börs. Men efter endast sju föreställningar slog coronan till ordentligt.

– Det blev lite rumphugget, sa Per Andersson när han och radarpartnern Måns Zelmerlöw gästade ”Nyhetsmorgon” förra veckan.

Läs mer: Per Anderssons kamp mot utbrändheten – insikten efter alla år: ”Försöker böja sig åt alla håll”

Nu gör de båda underhållarna ett nytt gemensamt försök. ”Tomten och bocken rider igen” har premiär den 25 november på Rosvalla i Nyköping. Det följs upp av ytterligare elva föreställningar, den sista är den 16 december.

Komikern och skådespelaren Per Andersson. Foto: Henrik Montgomery/TT

– Det är uppdaterad show, det är arenor och orkestern är tjockare. Alltså inte personerna. Det är en större orkester – några kanske har lagt på sig lite. Det är kul att maxa upp showen, sa Per i TV4.

Parets beslutet om barnen

Eftersom han kommer att vara ute på vägarna och härja de kommande veckorna är inte Per Andersson hemma med sina två söner lika mycket som vanligt.

Han och ex-frun Malin Karlsson – som separerade för drygt ett år sedan efter 25 år som gifta – har kommit fram till en unik uppgörelse.

– I vanliga fall har jag barnen varannan vecka, men under turnén så tar mitt ex ett större ansvar, och ibland är det tvärtom. Men det funkar skitbra. Hon är toppen, säger Per Andersson till Aftonbladet.

Han har levt ett år som singel nu. Det har varit ett hektiskt år med mycket jobb. Kärlekslivet har fått ta en paus. Men kanske att det kan vara något nytt på gång nu?

– Jag har jobbat jävligt mycket så det har gått ganska fort. Men vi har ett nummer i showen då jag ska livetindra. Jag ska få hjälp med raggandet av Måns så vi får se vad den här turnén kan ge, säger han.

Skönt att det går att lösa situationen, Per. Din familj vet ju om att du jobbar mer intensivt under vissa perioder. Så det kommer gå bra.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version