Foto: Kanal 5

Pernilla Wahlgrens förändring i relationen med Christian Bauer – efter parets stora beslut: ”Kändes töntigt”

Pernilla Wahlgren njuter av livet som nygift med maken Christian Bauer.
Nu berättar hon om parets stora förändring i relationen.
– Det är otroligt att vara gift, säger hon till Nöjeslivet.

Bröllopsklockorna klämtade för Pernilla Wahlgren och Christian Bauer den 2 december förra året.

Då fick de äkta makarna äntligen varandra. Den folkkäre artisten knöt hymens band med sin Christian, som tv-tittarna också lärt känna via Kanal 5-serien ”Wahlgrens värld”.

Pernilla och Christian valde att gifta sig i hemlighet. Bara deras närmaste familjemedlemmar var inbjudna att bevittna den kärleksfulla ceremonin i Lidingö kyrka.

Pernilla Wahlgren berättar nu om livet som nygift. Hon älskar det.

Pernilla om förändringen i relationen med Christian: ”Jag hade alltid så svårt…”

Framför allt är det en viss förändring i relationen som hon uppskattar mycket – nämligen hur hon nu kan benämna sin älskade Christian.

– Det är väldigt bra. Jag tycker det känns väldigt vuxet och skönt att säga ”min man”. Jag hade alltid så svårt att säga ”min pojkvän” och ”min kille”. Det kändes töntigt. ”Min fästman” lät så… Nej, jag gillar att säga ”min man”! säger Wahlgren till Nöjeslivet.

Det finns kanske en trygghetskänsla i orden? 

– Ja, vi blev ju ganska snabbt ett team. Christian flyttade in hos mig ganska tidigt. Han bodde i alla fall mest hos mig. Vi är ett bra team egentligen. Vi tjafsar inte om småsaker för att vi hjälps åt i stället. Men det var otroligt härligt att gifta sig, och det är otroligt att vara gift. Så jag klagar inte.

Artikeln fortsätter under bilden.

Så blir nya säsongen av Wahlgrens värld i Kanal 5

Snart kommer tv-tittarna få möta paret igen. Pernilla ser mycket fram emot den kommande säsongen av ”Wahlgrens värld”, som sänds i Kanal 5 senare i år.

Och Pernilla utlovar mer av allt till tittarna i den nya säsongen, som är den 15:e i ordningen.

Artikeln fortsätter under bilden.

– Grejen är att det händer saker varenda… Ibland när man ska börja filma en ny säsong kan det vara så här att, ”jahapp, nu kommer de hem igen till min vardag. Kan det bli så himla kul tv?”. Men det blir ju ofta det, och jag tror det är succén med Wahlgrens värld. Vi gör inte uppstyrt, säger Wahlgren.

Det senare är någonting som hon har blivit i det närmaste ”allergisk” emot, när det kommer till just reality-tv.

– Jag är jättekänslig för det när jag ser annan reality. Då ser jag på en gång. ”Jaha, nu ska de åka på den här resan för att det ska bli bra innehåll”. Här är det mer att jag har ett väldigt hektiskt schema som man får följa med på alla möjliga jobb jag har, säger Pernilla Wahlgren.

Hon utlovar dessutom mer av familjen i rutan. Att hon själv nyligen blivit farmor är någonting som programserien också kommer ta fasta på.

– Jag har ganska framgångsrika barn som gör olika saker som man får följa med på. Jag har väldigt bjussiga vänner som är med, och jag har ju en ny man som man får följa. Sen har jag blivit farmor! Så det händer saker hela tiden.

Vi önskar er stort lycka till med livet som äkta makar, Pernilla och Christian!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev