Pernilla Wahlgren ska gifta sig IGEN – så blir hennes nya bröllop med Christian Bauer: ”Han styr upp”

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig i hemlighet i december. Nu planerar de inför sitt andra bröllop – då vill de ordna en stor fest för alla deras vänner.

– Ja, nu har vi gift oss när det var vinter så nu ska vi gifta oss när det är sol och värme, säger hon till Expressen.

Nyheten slog ned som en bomb och överraskade alla. Lördagen den 2 december gifte sig artisten, programledaren och realitystjärnan Pernilla Wahlgren, 56, med sin älskade Christian Bauer, 58.

Det mesta talade för att de skulle vänta till det här året, men de kunde helt enkelt inte vänta med att lova varandra evig kärlek.

Läs mer: Christina Schollins och Hans Wahlgrens generösa arv till barnen – miljongåvan som de lämnar efter sig

De valde att gifta sig i hemlighet. Bara deras närmaste familjemedlemmar var inbjudna att bevittna det hela i Lidingö kyrka.

Det här hände precis (So this just happened)”, skrev både Pernilla och Christian på Instagram någon dag senare.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer bröllop
Pernilla Wahlgren och Christian Bauers bröllop. Foto: Instagram

Bekräftade nytt bröllop

Kort efter bröllopet meddelade ”Allsång på Skansen”-programledaren att hon och maken skulle gifta sig en gång till. Och att fler personer kommer bli bjudna den här gången.

– Det kommer att bli en stor fest. För att det här bröllopet vi hade, det var jätteintimt och bara för närmsta familjen, så det är klart att man vill att alla ens vänner ska få dela den här dagen också, säger hon till Expressen.

Hon erkänner att de båda har valt tid och plats för det nya bröllopet, men hon vill inte avslöja några planer. Hon säger att de blivit ”bra på det tydligen, att hålla saker hemligt”.

Kan bli i Spanien

Redan inför det första bröllopet spekulerades det i att paret skulle gifta sig nere i Marbella, Spanien, där de har ett hus. Men då blev det alltså ett vinterbröllop. Denna gång ska det vara nere i solen och värmen.

När Expressen-reportern frågar om det blir i Spanien svarar Pernilla:

– Ja, det kan hända. Men man vet inte, det finns anda varma länder också.

Paret var på tidig ”smekmånad” i Seychellerna, kort innan bröllopet. Trots att de älskade det kanske det är lite svårt att boka sin bröllopsfest där.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
De äkta makarna Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. Foto: Instagram

Pernilla verkar inte ens vara speciellt involverad i planeringen i detta stadie. Hon låter maken stå för det.

– Han är på möten med weddingplanners och han styr upp. Jag kliver in sen och väljer lite meny och så. Jag tycker det är väldigt skönt att slippa den här organisationsdelen, det är inte jag så bra på, säger hon.

Var snabba ryck inför förra bröllopet

I en tidigare intervju med Amelia berättade Pernilla att deras bröllop hemma på Lidingö snickrades ihop på två veckor, eftersom det bara fanns en sista ledig tid i kyrkan under 2023. Det var således snabba ryck att fixa allting.

Dottern Bianca Ingrosso stod för en stor del av planeringen. Den efterföljande festen hölls i parets nybyggda hus på Lidingö.

Vad härligt med ännu ett bröllop – med en större fest för vänner och bekanta. Det låter som en utmärkt idé.

Grattis Pernilla och Christian, för att ni har hittat varandra och älskar varandra. Kärleken är störst.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev