Pernilla Wahlgrens nästa steg med nya romansen – nu berättar hon: ”Allt känns väldigt bra just nu”

Foto: TT/Youtube

Efter avslöjandet om Pernilla Wahlgrens mystiska dejt.
Nu öppnar stjärnan upp om den okände mannens bakgrund.
Artisten medger också att han nu fått träffa en familjemedlem, skriver Hänt.

”Masked singer”-aktuella artisten Pernilla Wahlgren är ordentligt i ropet just nu.

STOCKHOLM 2021026 Veckans programledare Pernilla Wahlgren vid en presskonferensen inför fredagens repetitioner och helgens fjärde deltävling av Melodifestivalen i Annexet. Foto Janerik Henriksson / TT

Tidigare i år gjorde hon succé som programledare för Melodifestivalen tillsammans med Per Andersson.

I TV4:s nya fredagsunderhållning ingår hon i juryn tillsammans med bland andra Måns Zelmerlöw. Hon är nu också aktuell med nya Kanal 5-showen ”Yes chef!”. Ett nytt matprogram hon gör tillsammans med stjärnkocken Thomas Sjögren. Dessutom rullar Wahlgrens värld vidare i samma kanal.

I det senare tv-programmet har som bekant dottern Bianca Ingrosso också en stor roll. Det var också Bianca som i samband med en egen inspelning nämnde att mamma Pernilla just nu håller på och dejtar en man.

LÄS MER: Tittarnas hårda kritik mot TV4 – efter kanalens beslut för Pernilla Wahlgren: ”Det här var droppen”

Nu berättar Pernilla själv hur det går. I egna podcasten ”Wahlgren & Wistam” som hon gör tillsammans med kollegan och väninnan Sofia Wistam, avslöjar hon nu flera detaljer runt dejtandet.

– Det går upp och ner verkligen. Jag är ju otroligt van att vara själv och otroligt ovan att dejta, så ibland känner jag att jag har ett behov av att verkligen vara själv. Så min transportsträcka är ju lite längre, så man får inte gå för fort på, säger hon i podcasten enligt sajten Hänt.

Nöjesdrottningen Pernilla Wahlgren har även programlett Melodifestivalen under 2021. Nu är hon aktuell med egna programmet ”Yes chef!” på Kanal 5. Foto: Youtube

Nu medger Wahlgren att den mystiske och ännu så länge okände mannen har fått träffa en annan familjemedlem – kanske …

– Nej, eller nja. Någon kanske. Men nej, vi är inte där än. Men just nu känns allt väldigt bra och väldigt okomplicerat, säger Wahlgren till Wistam i duons gemensamma podcast.

Och det kanske är en kärleksfylld båtsommar som väntar för den folkkära artisten – som berättar att hennes dejt är en riktig båtman.

– Ja, och han kan köra båt. Så rätt vad det är när du sitter där på Sandhamn med Magnus och tror att ni ska ha egentid så kommer vi, säger Pernilla till Sofia i podden.

Vi säger stort lycka till, till Pernilla! Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!

Exit mobile version