Renée Nybergs nya utseende hyllas stort – plötsliga förvandlingen: ”Vackrare för varje år”

En fullständigt magisk förvandling.
Renée Nyberg hyllas nu stort efter nya stilsuccén!

Renée Nyberg är en av våra starkast lysande stjärnor inom tv-branschen. Hon har tagit hem det tunga priset som Årets kvinnliga programledare på Kristallen-galan flera gånger, och leder några av TV4:s största tittarsuccéer.

Foto: TV4

Ett exempel på detta är antikvitets- och tävlingsprogrammet ”Bytt är bytt”, som hon i många år ledde tillsammans med antikexperten Karin Laserow.

Men år 2020 kom beskedet att Karin skulle hoppa av, på grund av pandemin.

– På grund av väl kända omständigheter runt COVID-19 så kunde jag inte medverka som vanligt i årets säsong. Självklart är det tråkigt och inte utan saknad. Våra inspelningar är alltid enormt roliga, de föremål jag får möjlighet att ge liv och de reaktioner som kommer från alla tittare är helt underbara. Men, vi måste alla ta vårt ansvar och hantera pandemi-situationen på bästa sätt, så från mitt sommarskåne vill jag bara önska Renée och hela teamet bakom Bytt är Bytt en fantastiskt framgångsrik höst, sa Karin Laserow då i ett uttalande.

Sedan dess är det i stället Nyberg och Li Pamp som har hand om antikshowen i samma kanal.

Foto: TV4

LÄS MER: Därför har Karin Laserow försvunnit helt från ”Bytt är bytt” – folkkära tv-profilens egna ord

Men det är långtifrån det enda programmet som tittarna fått se Renée i på senare år. Hon har också haft hand om helgunderhållningen ”Klassfesten” där kända svenska profiler får möta sin gamla skolklass och tävla.

En annan succé är förstås intervjuprogrammet ”Renées brygga”, som nyligen gick i mål med ännu en säsong.

Renée Nybergs förvandling – hyllas stort efter nya bilden

I höst återkommer Nyberg med ett nytt – och ännu så länge okänt – programformat i tv. I samband med detta har den 55-åriga programledaren stylats – och bilden på hennes nya stil har fått massor av kärlek i sociala medier på sistone.

Det är makeupartisten Fanny Lagerwall, stylisten Sara Biderman och nagel-stylisten Frida Selkirk som ligger bakom Nybergs förvandling, skriver Fanny i ett inlägg på Instagram.

– Vi är just klara med ännu en Renée-succé. Ett helt nytt program ni kommer få se i höst, och det här kommer ni inte vilja missa! skriver Fannt och fortsätter:

– Sen hur Renée lyckas bli vackrare och vackrare för varje år är bara det värt att sitta bänkad i höst för att se!

Bilden har fått massor av kärleksfulla kommentarer från både tittare och kollegor till Renée.

”Så jäkla senyyyyygggg!!!!”, skriver artisten Pernilla Wahlgren i kommentarsfältet till bilden.

”Wow”, skriver modellen och författaren Magdalena Graaf om Renée Nybergs förvandling.

Visst ser vi fram emot att se mer av Renée i rutan även framöver? Skriv gärna en uppskattande kommentar på vår Facebook-sida!

Exit mobile version