Tobias Karlssons begäran för Let’s dance – då gör han comeback: ”Vem hade inte velat se det…”

Tobias Karlsson och Mia Parnevik åkte ut först i Let's dance 2022. Foto: TV4

Tobias Karlsson och Mia Parnevik åkte ut först i Let's dance 2022. Foto: TV4

Tobias Karlsson försvann först av alla ur årets Let’s dance med Mia Parnevik.
Nu öppnar tittarfavoriten upp om framtiden i TV4-programmet, skriver Hänt.

För tre veckor sedan tvingades det första dansparet lämna årets Let’s dance i TV4 – och det blev veteranen Tobias Karlsson som fick lämna först av alla. Tillsammans med kändisdeltagaren Mia Parnevik blev den mycket populäre dansaren utröstad av tv-tittarna.

Trots missödet i resultatlistan, kunde både Tobias och Mia i intervjuer och via sociala medier berätta om hur roligt de haft tillsammans under veckorna i Let’s dance.

– Ja det blev en tidig sorti ur Lets Dance i år. Sjukt tråkigt när det varit en av de roligaste någonsin. Som vi har skrattat Mia Parnevik och jag. Vi har på riktigt skrattat så vi gråtit typ varje träning och det har varit en ynnest att få dela så mycket tid med dig Mia. Du är en av de mest omhändertagande och varma människor jag någonsin mött och du har en förmåga att se ALLA! Det väger tungt i min bok och ger dig i speciell plats i mitt hjärta. Jag tyckte vi gav publiken och domarna en show och jag är stolt över vad vi lyckades prestera. Vad kan man göra en en höft? skrev Tobias Karlsson på sin Instagram efter uttåget ur TV4-tävlingen.

LÄS MER: Så går Tobias Karlsson vidare efter floppen i Let’s dance – tårarna efter mötet tittarna inte fick se

Även för Nöjeslivet bekräftade Karlsson att han och Parnevik utvecklat en nära vänskapsrelation.

– Det är väldigt få gånger i sitt vuxna liv som man får träffa någon som man får en fördjupad relation med, tillbringa sjukt mycket tid med, prata med och lära känna på djupet, sade Karlsson.

Mia Parnevik och Tobias Karlsson bjöd på show i Let’s dance-premiären 2022. Här med proigramledaren Petra Mede. Foto: TV4

Sedan dess har även författaren och mentalist Henrik Fexeus och skådespelaren Cecilia von der Esch, bland annat känd från Ica-reklamen, röstats ut ur danstävlingen som sänds på lördagskvällarna i TV4.

Tobias Karlssons sagolika comeback i Let’s dance

Men trots att tre av proffsdansarna redan tvingats lämna tävlingen fick de återkomma redan i lördags. Bland dessa återfanns tittarfavoriten Tobias Karlsson som gjorde comeback, vilket Nöjeslivet kunde berätta i förväg.

LÄS MER: Tobias Karlssons glädjebesked: Därför gör tittarfavoriten comeback i Let’s dance

I direktsändningen gjorde Tobias och de andra proffsdansarna en sagolik insats när programmet öppnades med ett härligt shownummer med Disney-tema.

Att proffsdansarna kommer tillbaka senare i programserien är inget ovanligt i Let’s dance-sammanhang och förhoppningsvis får tittarna se mer av de talangfulla proffsen även senare i programserien.

Öppningsnumret i Let’s dance med Disney-tema. Tobias Karlsson tvåa från höger längst upp. Foto: TV4

Inför premiären av Let’s dance berättade Tobias Karlsson skämtsamt att han verkligen inte ville se Mia Parnevik hoppa av programmet i förväg. Året dessförinnan hade Karlsson tävlat med Carola Häggkvist, och hon tvingades kasta in handduken i förtid på grund av hälsan. Det innebar slutet på Let’s dance-resan 2021 även för Tobias Karlsson.

– Det är det sista som får hända (att Parnevik skulle hoppat av i förväg, reds anm.). Jag dör om hon hoppar av! Om du hoppar av så kommer jag aldrig någonsin komma tillbaka igen (skratt), sade Tobias Karlsson då till Nöjeslivet.

LÄS MER: Därför tvingades omtyckta profilen bort från Let’s dance – ilskan efter försvinnandet: ”Märkligt”

Nu öppnar Tobias för en återkomst i tävlingen. Proffsdansaren kan tänka sig att tävla även år 2023.

– Ja, det kanske blir tredje gången gillt. Först Carola, sedan Mia och ja, alla goda ting är ju tre, säger Tobias Karlsson till kändistidningen Hänt.

Karlsson drömmer också fritt om en speciell person att få dansa med i TV4 – en person han tror svenska folket skulle röstat vidare i tävlingen.

– Jag skulle kanske dansa med prins Carl Philip, det hade ju varit spännande eller hur? Vem hade inte velat se det? Vi hade inte åkt ut först i alla fall, det kan jag aldrig tänka mig. Vinst varje gång, säger Tobias Karlsson.

Mia och Tobias hade roligt i Let’s dance, trots att de fick lämna först av alla. Foto: TV4

Vad tycker du om årets säsong av Let’s dance? Visst vill vi se Tobias tillbaka i programmet? Skriv gärna en kommentar!

Exit mobile version